Hypotheken, Verzekeringen, Belasting, Administratie in Hoorn
.
Bel: 0229 248897

Wees geen dief van uw eigen portemonnee

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: oversluiten loont! In veel gevallen. Een aloude uitdrukking zegt: wees geen dief van uw eigen portemonnee. Een cliché? Wellicht. Desalniettemin kan het zijn dat u zichzelf maandelijks geld ontzegt. Waar u hele leuke andere dingen mee kunt doen.

Veel mensen sluiten hun hypotheek over vanwege de lage rente. Sommige adviseurs zien een stijging van 63% in het laatste kwartaal van 2015 ten opzichte van dezelfde periode in 2014. Ga er niet van uit dat u niet in aanmerking komt. We hebben al meerdere klanten kunnen verrassen. De rente is laag en zakt nog verder. Waarom zou u er niet van profiteren?

We maken graag een afspraak met u. Die afspraak is gratis. U betaalt ons niets als blijkt dat oversluiten voor u niet lonend is. En heeft u het doordeweek te druk? We kunnen ook ’s avonds of in het weekend afspreken. Bij ons op kantoor of bij u thuis.

Kortom, de rente maakt het u makkelijk en wij maken het u makkelijk. We zien u dus binnenkort. Tot gauw.

 

Geef een reactie

Wist u dat:

Veel mensen teveel betalen voor hun krediet? Wilt u niet langer teveel betalen? Lees verder.
Dakkappellen, kozijnen and andere woningsverbeteringen financieren ook mogelijk is? Lees hier meer over de mogelijkheden om geld te lenen.

Volgen

Van Dijk Financieel Adviseurs is een landelijk opererend advieskantoor. We werken veel in de kop van Noord-Holland, West-Friesland, zoals Hoorn, Alkmaar, Medemblik, Stede Broec, Enkhuizen en Haarlem.

Laatste berichten

Van Dijk Financieel Adviseurs

Van Dijk Financieel Adviseurs is onderdeel van Van Dijk Lease & Financiering.
Noorderstraat 24
1621 HV Hoorn
0229 – 248897

Van Dijk Lease & Financiering valt onder de Wet Financieel Toezicht en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 36045352 en bij de AFM onder nummer 12006123. Deze website is puur informatief. U kunt geen rechten ontlenen aan de inhoud.

Privacy verklaring