Hypotheken, Verzekeringen, Belasting, Administratie in Hoorn
.
Bel: 0229 248897

Wees geen dief van uw portmonnee, doe de hypotheekscan

De financiële wereld blijft maar in beweging. Zoals aangekondigd, stijgt de hypotheekrente. Dat gaat nog niet hard, maar voorspelbaar is het niet. Kunt u nog profiteren van de huidige rente? Wees geen dief van uw portemonnee, uw hypotheek oversluiten kan lonen. Neem contact met ons op en doe nu de hypotheekscan.

Veel mensen sluiten hun hypotheek over. Het kan ook voor u betekenen dat u uiteindelijk goedkoper uit bent en op lagere maandlasten uitkomt. Ga er niet van uit dat u niet in aanmerking komt. We hebben al meerdere klanten kunnen verrassen.

Wij doen gratis een hypotheekscan voor u. U betaalt ons ook niets als blijkt dat oversluiten voor u niet lonend is. Maak een afspraak. Doen! Wellicht houdt u ook geld over waar u leuke andere dingen mee kunt doen!

Van Dijk Financieel Adviseurs in Hoorn adviseert over de consequenties van de rentestijging en bepaalt samen met u de juiste financiële keuzes. Neem af en toe de tijd om uw financiële keuzes te heroverwegen. Kom langs voor een vrijblijvend gesprek en we bekijken samen uw opties.

Geef een reactie

Wist u dat:

Veel mensen teveel betalen voor hun krediet? Wilt u niet langer teveel betalen? Lees verder.
Dakkappellen, kozijnen and andere woningsverbeteringen financieren ook mogelijk is? Lees hier meer over de mogelijkheden om geld te lenen.

Laatste berichten

Volgen

Van Dijk Financieel Adviseurs is een landelijk opererend advieskantoor. We werken veel in de kop van Noord-Holland, West-Friesland, zoals Hoorn, Alkmaar, Medemblik, Stede Broec, Enkhuizen en Haarlem.

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Van Dijk Financieel Adviseurs

Van Dijk Financieel Adviseurs is onderdeel van Van Dijk Lease & Financiering.
Noorderstraat 24
1621 HV Hoorn
0229 – 248897

Van Dijk Lease & Financiering valt onder de Wet Financieel Toezicht en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 36045352 en bij de AFM onder nummer 12006123. Deze website is puur informatief. U kunt geen rechten ontlenen aan de inhoud.

Privacy verklaring