Hypotheken, Verzekeringen, Belasting, Administratie in Hoorn
.
Bel: 0229 248897

Het verschil kan oplopen tot € 3000,-!

U heeft een doorlopend krediet bij uw bank voor het beetje extra dat u af en toe nodig heeft. Laat dat beetje nu niet veel te duur worden. Veel mensen hebben een doorlopend krediet afgesloten en kijken er nooit meer naar om. U ook? Daarmee gooit u honderden euro’s weg. Let op uw geld en bekijk of u uw doorlopend krediet kunt oversluiten.

Bij banken als ABN AMRO, ING, Rabobank en SNS betaalt u zeer waarschijnlijk nog steeds te hoge percentages rente. Van Dijk Financieel Adviseurs kan uw doorlopend krediet onder voorwaarden oversluiten. We nodigen u dan ook van harte uit om uw gegevens te verzamelen en bij ons langs te komen. Met één bezoekje bespaart u veel geld. Of bel even.

In de tabel kunt u de verschillen aflezen. Dat kan oplopen tot € 3000,-. Kom snel langs. Wij bespreken met u wat u kunt besparen.

Geldlenen vergelijkingv7

De rentetarieven gelden voor een doorlopend krediet en zijn vanaf percentages. De rentepercentages zijn gebaseerd op de rente per 01-06-2015, direct via de websites van de geselecteerde aanbieders. In dit rekenvoorbeeld is rekening gehouden met een maandelijks aflossingspercentage van 2%. Andere termijnbedragen mogelijk vanaf 1% van het kredietbedrag, vraag naar de voorwaarden. Aan deze tabel kunt u geen rechten ontlenen.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken

Geef een reactie

Wist u dat:

Veel mensen teveel betalen voor hun krediet? Wilt u niet langer teveel betalen? Lees verder.
Dakkappellen, kozijnen and andere woningsverbeteringen financieren ook mogelijk is? Lees hier meer over de mogelijkheden om geld te lenen.

Volgen

Van Dijk Financieel Adviseurs is een landelijk opererend advieskantoor. We werken veel in de kop van Noord-Holland, West-Friesland, zoals Hoorn, Alkmaar, Medemblik, Stede Broec, Enkhuizen en Haarlem.

Laatste berichten

Van Dijk Financieel Adviseurs

Van Dijk Financieel Adviseurs is onderdeel van Van Dijk Lease & Financiering.
Noorderstraat 24
1621 HV Hoorn
0229 – 248897

Van Dijk Lease & Financiering valt onder de Wet Financieel Toezicht en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 36045352 en bij de AFM onder nummer 12006123. Deze website is puur informatief. U kunt geen rechten ontlenen aan de inhoud.

Privacy verklaring