Hypotheken, Verzekeringen, Belasting, Administratie in Hoorn
.
Bel: 0229 248897

Tweede woning kopen voor verhuur?

Wellicht wilt u een woning kopen zodat uw zoon of dochter daarin kan wonen. Hebt u een leuk huis gezien dat u zou willen kopen voor de verhuur als appeltje voor de dorst? Ook al blijft u in uw eigen woning wonen, het is mogelijk een extra hypotheek te verkrijgen voor een tweede woning voor verhuur.

Via een aantal geselecteerde geldverstrekkers kunt u maximaal drie woningen kopen naast uw eigen woning met het doel om deze te verhuren. Daar zijn uiteraard wel voorwaarden aan verbonden. Zo kunt u een dergelijke woning financieren tot 70% van de marktwaarde en mag de lening maximaal € 300.000,- bedragen. Tot 50% van de waarde kunt u aflossingsvrij lenen, de rest kan in dertig jaar worden afgelost. Verder mag tot 80% van de nettohuuropbrengsten worden meegenomen bij de toegestane woonlast.

Heeft u interesse in een tweede woning voor verhuur? U kunt contact opnemen met Van Dijk Financieel Adviseurs in Hoorn voor informatie en bemiddeling. We staan u graag te woord.

 

Geef een reactie

Wist u dat:

Veel mensen teveel betalen voor hun krediet? Wilt u niet langer teveel betalen? Lees verder.
Dakkappellen, kozijnen and andere woningsverbeteringen financieren ook mogelijk is? Lees hier meer over de mogelijkheden om geld te lenen.

Laatste berichten

Volgen

Van Dijk Financieel Adviseurs is een landelijk opererend advieskantoor. We werken veel in de kop van Noord-Holland, West-Friesland, zoals Hoorn, Alkmaar, Medemblik, Stede Broec, Enkhuizen en Haarlem.

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Van Dijk Financieel Adviseurs

Van Dijk Financieel Adviseurs is onderdeel van Van Dijk Lease & Financiering.
Noorderstraat 24
1621 HV Hoorn
0229 – 248897

Van Dijk Lease & Financiering valt onder de Wet Financieel Toezicht en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 36045352 en bij de AFM onder nummer 12006123. Deze website is puur informatief. U kunt geen rechten ontlenen aan de inhoud.

Privacy verklaring