Hypotheken, Verzekeringen, Belasting, Administratie in Hoorn
.
Bel: 0229 248897

Twee keer zo veel koopwoningen onder 100.000 euro!

Er blijkt ook goed nieuws te zijn op de woningmarkt, ondanks dat er minder woningen worden gebouwd en het moeilijker is geworden om een hypotheek te krijgen. De afgelopen vijf jaar is het aantal goedkope koopwoningen – woningen voor 100.000 euro of minder – twee keer zo groot geworden. Vorig jaar werden ruim 55.000 woningen uit deze categorie op de woningmarkt geteld. Goed nieuws dus voor de vele singles en starters die hiermee hun kansen op een eigen huis zien vergroot.

Starters kunnen voor dergelijke woningen een starterslening aanvragen. Met een starterslening is het mogelijk een voordeliger hypotheek af te sluiten, een financieel steuntje in de rug bij uw eerste koopwoning. Van Dijk Financieel Adviseurs informeert u over de mogelijkheden en helpt bij de aanvraag. Kom langs voor een vrijblijvend gesprek. Dan kunnen we bekijken of u in aanmerking komt voor de starterslening.

Neem contact op met Van Dijk Financieel Adviseurs

Geef een reactie

Wist u dat:

Veel mensen teveel betalen voor hun krediet? Wilt u niet langer teveel betalen? Lees verder.
Dakkappellen, kozijnen and andere woningsverbeteringen financieren ook mogelijk is? Lees hier meer over de mogelijkheden om geld te lenen.

Volgen

Van Dijk Financieel Adviseurs is een landelijk opererend advieskantoor. We werken veel in de kop van Noord-Holland, West-Friesland, zoals Hoorn, Alkmaar, Medemblik, Stede Broec, Enkhuizen en Haarlem.

Laatste berichten

Van Dijk Financieel Adviseurs

Van Dijk Financieel Adviseurs is onderdeel van Van Dijk Lease & Financiering.
Noorderstraat 24
1621 HV Hoorn
0229 – 248897

Van Dijk Lease & Financiering valt onder de Wet Financieel Toezicht en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 36045352 en bij de AFM onder nummer 12006123. Deze website is puur informatief. U kunt geen rechten ontlenen aan de inhoud.

Privacy verklaring