Hypotheken, Verzekeringen, Belasting, Administratie in Hoorn
.
Bel: 0229 248897

Tijdelijk tot 750 euro retour op eigen investering in duurzame maatregelen

Een energiezuiniger huis willen we allemaal. Goed voor het klimaat en voor de portemonnee. En met nieuwe, innovatieve installaties is het lekker comfortabel in huis. ABN AMRO helpt een handje met een actie voor bestaande klanten. Omdat de bank duurzame woningen belangrijk vindt.

Bankiert u bij de ABN AMRO, dan krijgt u 10% van de offerte voor duurzame maatregelen in uw huis terug van de bank (maximaal € 750). Bijvoorbeeld voor het isoleren van vloer, dak of spouwmuur, het aanbrengen van dubbel glas of het installeren van een HR-ketel, zonnepanelen of warmtepomp.

De actie loopt nog tot en met 31 januari 2018. Alleen bestaande klanten kunnen er gebruik van maken. Voor maatregelen die zij met eigen geld hebben betaald (dus waar geen lening voor is afgesloten). Voor de precieze aanvullende voorwaarden kunt u contact opnemen met Van Dijk Financieel Adviseurs.

Altijd leuk om een extraatje te krijgen.

Geef een reactie

Wist u dat:

Veel mensen teveel betalen voor hun krediet? Wilt u niet langer teveel betalen? Lees verder.
Dakkappellen, kozijnen and andere woningsverbeteringen financieren ook mogelijk is? Lees hier meer over de mogelijkheden om geld te lenen.

Laatste berichten

Volgen

Van Dijk Financieel Adviseurs is een landelijk opererend advieskantoor. We werken veel in de kop van Noord-Holland, West-Friesland, zoals Hoorn, Alkmaar, Medemblik, Stede Broec, Enkhuizen en Haarlem.

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Van Dijk Financieel Adviseurs

Van Dijk Financieel Adviseurs is onderdeel van Van Dijk Lease & Financiering.
Noorderstraat 24
1621 HV Hoorn
0229 – 248897

Van Dijk Lease & Financiering valt onder de Wet Financieel Toezicht en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 36045352 en bij de AFM onder nummer 12006123. Deze website is puur informatief. U kunt geen rechten ontlenen aan de inhoud.

Privacy verklaring