Hypotheken, Verzekeringen, Belasting, Administratie in Hoorn
.
Bel: 0229 248897

Slim beleggen door deskundig advies

Een kwart van de Nederlanders heeft inkomsten uit beleggingen, 17% zegt verstand te hebben van beleggen. Uit onderzoek van amweb blijkt dat Nederlanders zich meer bezighouden met hun financiële toekomst, maar dat zij spaargeld nog steeds beschouwen als hun belangrijkste inkomstenbron.

Vermogensbeheerder BlackRock deed internationaal onderzoek waar 1000 Nederlanders aan meededen. Nederlanders blijken vooral te sparen, hun idee van een goede financiële planning. Slechts 22% van dat spaargeld is belegd. Ten opzichte van Europa een laag percentage. Door de lage rente rendeert sparen echter nauwelijks nog.

Beleggen is een goede optie, maar men is er huiverig voor en vaak wordt beleggen geassocieerd met vermogende mensen. Uit het onderzoek bleek echter dat de 10% met een goed financieel plan en een beleggingenportefeuille gemiddeld € 45.000,- verdient. Deze groep spreidt de beleggingen en vraagt af en toe advies van een deskundige. Beleggen is dus niet alleen weggelegd voor de rijken.

Degenen die professioneel advies krijgen, blijken beter af te zijn. Toch vraagt slechts 16% financieel advies van een deskundige adviseur. Terwijl veel mensen zich zorgen maken over hun financiële toekomst met alle veranderingen rondom pensioenen, de financiering voor studenten en de zorg.

Wilt u geld opzij leggen, bijvoorbeeld voor uw pensioen of voor de studie van uw kinderen? Gebruik uw spaargeld om slim te beleggen. Dat begint bij advies van uw adviseur. En daarvoor kunt u terecht bij Van Dijk Financieel Adviseurs in Hoorn. Wij toetsen uw mogelijkheden en begeleiden u bij uw beleggingen of verwijzen u door naar een betrouwbare vermogensbeheerder.

Let op uw geld en laat het beter voor u werken. Bel ons voor een afspraak. Het eerste adviesgesprek kost u niks!

 

Geef een reactie

Wist u dat:

Veel mensen teveel betalen voor hun krediet? Wilt u niet langer teveel betalen? Lees verder.
Dakkappellen, kozijnen and andere woningsverbeteringen financieren ook mogelijk is? Lees hier meer over de mogelijkheden om geld te lenen.

Volgen

Van Dijk Financieel Adviseurs is een landelijk opererend advieskantoor. We werken veel in de kop van Noord-Holland, West-Friesland, zoals Hoorn, Alkmaar, Medemblik, Stede Broec, Enkhuizen en Haarlem.

Laatste berichten

Van Dijk Financieel Adviseurs

Van Dijk Financieel Adviseurs is onderdeel van Van Dijk Lease & Financiering.
Noorderstraat 24
1621 HV Hoorn
0229 – 248897

Van Dijk Lease & Financiering valt onder de Wet Financieel Toezicht en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 36045352 en bij de AFM onder nummer 12006123. Deze website is puur informatief. U kunt geen rechten ontlenen aan de inhoud.

Privacy verklaring