Hypotheken, Verzekeringen, Belasting, Administratie in Hoorn
.
Bel: 0229 248897

Senioren, kom in actie!

Nee, we sporen u als senior niet aan om vaker een stukje te wandelen, een potje te tennissen of een dagtocht te gaan fietsen (hoewel het erg goed is om in beweging te blijven). We sporen u aan om in actie te komen voor uw financiële situatie. Want ja, ook gepensioneerde mensen kunnen nog hypotheken afsluiten en oversluiten.

We hebben het al eens verteld in de nieuwsbrief, maar niet iedereen heeft altijd tijd om alles te lezen… Daarom vertellen we het gewoon nog een keer. Veel 65+-ers denken dat zij te oud zijn om hun hypotheek aan te passen. Wellicht denkt u ook dat dat alleen maar kan als u nog dertig jaar heeft om af te lossen. Maar banken zijn blij met de seniore klant. U bent loyaal, honkvast en betrouwbaar in uw betaalgedrag.

Dus ook als 65-plusser bent u welkom bij de bank. Van Dijk Financieel Adviseurs in Hoorn is een deskundig, onafhankelijk adviesbureau. Wij helpen regelmatig oudere klanten om te besparen op de maandlasten en adviseren ook u graag over uw mogelijkheden.

Geef een reactie

Wist u dat:

Veel mensen teveel betalen voor hun krediet? Wilt u niet langer teveel betalen? Lees verder.
Dakkappellen, kozijnen and andere woningsverbeteringen financieren ook mogelijk is? Lees hier meer over de mogelijkheden om geld te lenen.

Laatste berichten

Volgen

Van Dijk Financieel Adviseurs is een landelijk opererend advieskantoor. We werken veel in de kop van Noord-Holland, West-Friesland, zoals Hoorn, Alkmaar, Medemblik, Stede Broec, Enkhuizen en Haarlem.

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Van Dijk Financieel Adviseurs

Van Dijk Financieel Adviseurs is onderdeel van Van Dijk Lease & Financiering.
Noorderstraat 24
1621 HV Hoorn
0229 – 248897

Van Dijk Lease & Financiering valt onder de Wet Financieel Toezicht en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 36045352 en bij de AFM onder nummer 12006123. Deze website is puur informatief. U kunt geen rechten ontlenen aan de inhoud.

Privacy verklaring