Hypotheken, Verzekeringen, Belasting, Administratie in Hoorn
.
Bel: 0229 248897

Rente 10 jaar vast

WAKKER WORDEN!!!

Stel, u betaalt voor uw huurwoning € 600,- per maand aan huurlasten. Nu kunt u een soortgelijke woning kopen met lagere maandlasten dan dit huurbedrag. De reden: de rentestand voor hypotheken is momenteel bijzonder laag! Het huurbedrag wordt bovendien nog eens jaarlijks aangepast met huurverhoging. U begrijpt dat het lucratief kan zijn om nu te kopen.

Bij Van Dijk Financieel Adviseurs maken we de keuze voor een koopwoning nog makkelijker. Wij bieden het laagste rentetarief van 3,25% (NHG)* voor tien jaar rentevast. In sommige gevallen kunnen wij zelfs een rente van 3,15% voor tien jaar vast aanbieden.

Uw keuze is:

  • A tien jaar hogere lasten en huurverhoging per 1 juli van het jaar
  • B tien jaar vaste woonlasten en gemoedsrust dat u niet voor verrassingen komt te staan

We zijn benieuwd naar uw keuze. Neem dan ook snel contact met ons op.

 

*Deze rente geldt op 31-07-2014 en kan op het moment van contact opnemen gewijzigd zijn. Wij adviseren u met ons contact op te nemen om uw situatie goed te kunnen beoordelen. Zo kunnen we exact berekenen hoeveel u kunt lenen en bij welke aanbieder u het voordeligst een hypotheek kunt afsluiten.

Geef een reactie

Wist u dat:

Veel mensen teveel betalen voor hun krediet? Wilt u niet langer teveel betalen? Lees verder.
Dakkappellen, kozijnen and andere woningsverbeteringen financieren ook mogelijk is? Lees hier meer over de mogelijkheden om geld te lenen.

Volgen

Van Dijk Financieel Adviseurs is een landelijk opererend advieskantoor. We werken veel in de kop van Noord-Holland, West-Friesland, zoals Hoorn, Alkmaar, Medemblik, Stede Broec, Enkhuizen en Haarlem.

Laatste berichten

Van Dijk Financieel Adviseurs

Van Dijk Financieel Adviseurs is onderdeel van Van Dijk Lease & Financiering.
Noorderstraat 24
1621 HV Hoorn
0229 – 248897

Van Dijk Lease & Financiering valt onder de Wet Financieel Toezicht en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 36045352 en bij de AFM onder nummer 12006123. Deze website is puur informatief. U kunt geen rechten ontlenen aan de inhoud.

Privacy verklaring