Hypotheken, Verzekeringen, Belasting, Administratie in Hoorn
.
Bel: 0229 248897

Profiteer nog tot en met 30 december 2014 van gunstiger hypotheekregels!

Laatste kans

We brengen het u nog eens onder de aandacht: vanaf 1 januari 2015 kunt u minder lenen voor de hypotheek van een woning. Wij behandelen tot en met 30 december uw aanvraag zodat u nog een offerte kunt ontvangen tegen gunstiger regels.

Neem snel contact op! Tot en met 30 december nemen wij uw aanvraag in behandeling tegen de gunstiger voorwaarden!

Het maximale hypotheekbedrag wordt lager door twee trends. De verhouding tussen de maximale hypotheeksom en de woningwaarde wordt ieder jaar met één procent verder teruggebracht naar 100%. Per 1 januari 2015 wordt het bedrag dat u kunt lenen, maximaal 103% van de woningwaarde. En de financieringsnorm voor 2015 is omlaag gegaan. De nieuwe financieringsnorm heeft tot gevolg dat u vanaf 1 januari gemiddeld 5% minder hypotheek kunt lenen. De financieringsnorm beweegt mee met de hoogte van inkomens en de mogelijkheid van onverwachte uitgaven. Vooral eenpersoonshuishoudens met kinderen en gezinnen met inkomens tot 50.000 euro gaan de lagere norm dan ook het meeste voelen.

Denkt u erover een hypotheek aan te vragen? Doe dat dan nu meteen bij Van Dijk Financieel Adviseurs in Hoorn. Tot en met 30 december nemen wij uw aanvraag in behandeling. U krijgt dan nog een offerte die in 2014 is uitgebracht. Die mag in 2015 worden uitgevoerd volgens de oude regels. Wij bespreken graag samen met u uw mogelijkheden.

Geef een reactie

Wist u dat:

Veel mensen teveel betalen voor hun krediet? Wilt u niet langer teveel betalen? Lees verder.
Dakkappellen, kozijnen and andere woningsverbeteringen financieren ook mogelijk is? Lees hier meer over de mogelijkheden om geld te lenen.

Volgen

Van Dijk Financieel Adviseurs is een landelijk opererend advieskantoor. We werken veel in de kop van Noord-Holland, West-Friesland, zoals Hoorn, Alkmaar, Medemblik, Stede Broec, Enkhuizen en Haarlem.

Laatste berichten

Van Dijk Financieel Adviseurs

Van Dijk Financieel Adviseurs is onderdeel van Van Dijk Lease & Financiering.
Noorderstraat 24
1621 HV Hoorn
0229 – 248897

Van Dijk Lease & Financiering valt onder de Wet Financieel Toezicht en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 36045352 en bij de AFM onder nummer 12006123. Deze website is puur informatief. U kunt geen rechten ontlenen aan de inhoud.

Privacy verklaring