Hypotheken, Verzekeringen, Belasting, Administratie in Hoorn
.
Bel: 0229 248897

Premie overlijdensverzekeringen drastisch gedaald

Bij het afsluiten van een hypotheek hebben de meeste mensen ook een overlijdensrisicoverzekering afgesloten. Vervolgens hebben zij daar nooit meer naar omgekeken. Dat is jammer, want de premies voor deze verzekeringen zijn drastisch gedaald. Het is de moeite waard om uw verzekering opnieuw te bekijken. Door te profiteren van de lage premies, kunt u een aardig zakcentje overhouden.

De premies voor een overlijdensrisicoverzekering zijn al meer dan tien jaar aan het dalen. Dat is dus niet nieuw. Toch zijn er weinig mensen die daar van profiteren. Ook zijn er nieuwe producten op de markt gekomen voor specifieke doelgroepen. Hoeveel zou het u kunnen schelen per maand?

Zoek uw polis van uw overlijdensrisicoverzekering eens op. Maak een afspraak met Van Dijk Financieel Adviseurs in Hoorn. En laten we samen kijken of u ook kunt profiteren van de tariefwijzigingen. Bijna zeker levert u dat voordeel op. Let op uw geld en geef het niet zo maar weg.

Geef een reactie

Wist u dat:

Veel mensen teveel betalen voor hun krediet? Wilt u niet langer teveel betalen? Lees verder.
Dakkappellen, kozijnen and andere woningsverbeteringen financieren ook mogelijk is? Lees hier meer over de mogelijkheden om geld te lenen.

Volgen

Van Dijk Financieel Adviseurs is een landelijk opererend advieskantoor. We werken veel in de kop van Noord-Holland, West-Friesland, zoals Hoorn, Alkmaar, Medemblik, Stede Broec, Enkhuizen en Haarlem.

Laatste berichten

Van Dijk Financieel Adviseurs

Van Dijk Financieel Adviseurs is onderdeel van Van Dijk Lease & Financiering.
Noorderstraat 24
1621 HV Hoorn
0229 – 248897

Van Dijk Lease & Financiering valt onder de Wet Financieel Toezicht en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 36045352 en bij de AFM onder nummer 12006123. Deze website is puur informatief. U kunt geen rechten ontlenen aan de inhoud.

Privacy verklaring