Hypotheken, Verzekeringen, Belasting, Administratie in Hoorn
.
Bel: 0229 248897

U krijgt minder pensioen

Uw pensioen wordt zeker minder! Niet erg? Dan niet verder lezen

Door de vernieuwing van het pensioenhuis gaan veel mensen echt minder pensioen krijgen dan zij dachten. U wellicht ook. Als u dat niet erg vindt, moet u niet verder lezen. Wilt u wel graag dezelfde dingen kunnen doen die u nu ook leuk vindt? Dan moet u het pensioengat repareren.

De meeste mensen staan niet stil bij hun pensioen. Ze denken dat zij 70% van hun laatstverdiende loon krijgen en dat is prima. De nieuwe regels zorgen er echter voor dat u zo’n 15% minder pensioen opbouwt. Daardoor wordt het pensioengat (het verschil tussen het laatstverdiende loon en de pensioenuitkering) steeds groter. Uiteindelijk valt u terug naar 60% of 50% van het laatstverdiende loon.

Wat kunt u doen? Het pensioengat repareren. En dan wel nu. Keuzes van nu hebben gevolgen voor straks. Wilt u later het inkomen hebben waar u nu op rekent, dan is het tijd om uw pensioen goed te regelen. Kom eens langs.

Geef een reactie

Wist u dat:

Veel mensen teveel betalen voor hun krediet? Wilt u niet langer teveel betalen? Lees verder.
Dakkappellen, kozijnen and andere woningsverbeteringen financieren ook mogelijk is? Lees hier meer over de mogelijkheden om geld te lenen.

Volgen

Van Dijk Financieel Adviseurs is een landelijk opererend advieskantoor. We werken veel in de kop van Noord-Holland, West-Friesland, zoals Hoorn, Alkmaar, Medemblik, Stede Broec, Enkhuizen en Haarlem.

Laatste berichten

Van Dijk Financieel Adviseurs

Van Dijk Financieel Adviseurs is onderdeel van Van Dijk Lease & Financiering.
Noorderstraat 24
1621 HV Hoorn
0229 – 248897

Van Dijk Lease & Financiering valt onder de Wet Financieel Toezicht en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 36045352 en bij de AFM onder nummer 12006123. Deze website is puur informatief. U kunt geen rechten ontlenen aan de inhoud.

Privacy verklaring