Hypotheken, Verzekeringen, Belasting, Administratie in Hoorn
.
Bel: 0229 248897

Oversluiten Loont

Oversluiten loont. We blijven het onder uw aandacht brengen. Omdat wellicht niet iedereen altijd alles leest. En omdat sommige mensen denken: ‘ik kom vast niet in aanmerking’. En omdat de rente nog steeds laag is. Veel mensen kunnen daarvan profiteren. Wellicht u ook. En u zult het nooit weten als u het niet laat onderzoeken. Dat onderzoek kunnen wij voor u doen.

Veel klanten gingen u voor. U hoeft alleen uw hypotheekpapieren op te zoeken en een afspraak te maken. Na de gratis hypotheekscan volgt een gesprek over wat wel en wat niet kan. Oordelen wij dat het kan? Dan regelen we het ook. Zo kunt u een stuk goedkoper blijven wonen in uw huidige woning.

Denk niet dat het ‘toch niet kan’. Laat u adviseren door uw onafhankelijke, financiële adviseur, Van Dijk Financieel Adviseurs in Hoorn. We houden graag uw hypotheek tegen het licht.

 

Geef een reactie

Wist u dat:

Veel mensen teveel betalen voor hun krediet? Wilt u niet langer teveel betalen? Lees verder.
Dakkappellen, kozijnen and andere woningsverbeteringen financieren ook mogelijk is? Lees hier meer over de mogelijkheden om geld te lenen.

Volgen

Van Dijk Financieel Adviseurs is een landelijk opererend advieskantoor. We werken veel in de kop van Noord-Holland, West-Friesland, zoals Hoorn, Alkmaar, Medemblik, Stede Broec, Enkhuizen en Haarlem.

Laatste berichten

Van Dijk Financieel Adviseurs

Van Dijk Financieel Adviseurs is onderdeel van Van Dijk Lease & Financiering.
Noorderstraat 24
1621 HV Hoorn
0229 – 248897

Van Dijk Lease & Financiering valt onder de Wet Financieel Toezicht en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 36045352 en bij de AFM onder nummer 12006123. Deze website is puur informatief. U kunt geen rechten ontlenen aan de inhoud.

Privacy verklaring