Hypotheken, Verzekeringen, Belasting, Administratie in Hoorn
.
Bel: 0229 248897

November: zorgverzekeringsmaand!

Had u die envelop al op de mat? Nee, niet van de Belastingdienst, maar van uw zorgverzekeraar. In oktober en november maken de zorgverzekeraars altijd hun nieuwe premies bekend. Tijd om te winkelen. Voor 1 januari kunt u zonder problemen switchen.

Ieder jaar verandert er wel weer het een en ander, zo ook voor 2016. De beperking op het gebied van de vrije artsenkeuze wordt niet doorgezet. Wel stijgt het eigen risico weer een tientje en wordt de premie duurder. Daarnaast gaat de zorgtoeslag omhoog.

Wat betekent dat voor u? Kom even langs, dan bespreken we uw persoonlijke situatie en bepalen samen welke zorgverzekering het beste bij uw past. Van Dijk Financieel Adviseurs in Hoorn, de regisseur van al uw financiële zaken.

Geef een reactie

Wist u dat:

Veel mensen teveel betalen voor hun krediet? Wilt u niet langer teveel betalen? Lees verder.
Dakkappellen, kozijnen and andere woningsverbeteringen financieren ook mogelijk is? Lees hier meer over de mogelijkheden om geld te lenen.

Volgen

Van Dijk Financieel Adviseurs is een landelijk opererend advieskantoor. We werken veel in de kop van Noord-Holland, West-Friesland, zoals Hoorn, Alkmaar, Medemblik, Stede Broec, Enkhuizen en Haarlem.

Laatste berichten

Van Dijk Financieel Adviseurs

Van Dijk Financieel Adviseurs is onderdeel van Van Dijk Lease & Financiering.
Noorderstraat 24
1621 HV Hoorn
0229 – 248897

Van Dijk Lease & Financiering valt onder de Wet Financieel Toezicht en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 36045352 en bij de AFM onder nummer 12006123. Deze website is puur informatief. U kunt geen rechten ontlenen aan de inhoud.

Privacy verklaring