Hypotheken, Verzekeringen, Belasting, Administratie in Hoorn
.
Bel: 0229 248897

De nieuwe website van Van Dijk Financieel Adviseurs is online

vandijknieuwesite

De nieuwe website van Van Dijk Financieel Adviseurs is online. Onze site is aangepast zodat u als bezoeker zo makkelijk mogelijk antwoord krijgt op uw vragen. Heeft u een tablet of smartphone? Geen probleem, de nieuwe website is een zogenaamde ‘responsive’ site. Dat wil zeggen: hij past zich automatisch aan het apparaat dat u gebruikt, aan. Om op de hoogte van onze dienstverlening te blijven kunt u zich voor de nieuwsbrief aanmelden.

Wat vindt u ervan?

Wij zijn natuurlijk benieuwd wat u van de nieuwe site vindt. Kunt u alles makkelijk vinden? Is de informatie toereikend of mist u iets? Laat dan hieronder uw reactie achter.

Diner cadeaubon

Om dit te vieren verloten we een diner cadeaubon voor restaurant Lucas Rive. Het Hoornse restaurant heeft in 2013 haar eerste Michelinster gekregen. Hoe maakt u kans op deze beleving? Volg ons op Facebook, we verloten deze diner cadeaubon twv. €150 onder alle volgers van de Facebook-pagina in de eerste week van januari 2013!

 

Reageren

Geef een reactie

Wist u dat:

Veel mensen teveel betalen voor hun krediet? Wilt u niet langer teveel betalen? Lees verder.
Dakkappellen, kozijnen and andere woningsverbeteringen financieren ook mogelijk is? Lees hier meer over de mogelijkheden om geld te lenen.

Volgen

Van Dijk Financieel Adviseurs is een landelijk opererend advieskantoor. We werken veel in de kop van Noord-Holland, West-Friesland, zoals Hoorn, Alkmaar, Medemblik, Stede Broec, Enkhuizen en Haarlem.

Laatste berichten

Van Dijk Financieel Adviseurs

Van Dijk Financieel Adviseurs is onderdeel van Van Dijk Lease & Financiering.
Noorderstraat 24
1621 HV Hoorn
0229 – 248897

Van Dijk Lease & Financiering valt onder de Wet Financieel Toezicht en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 36045352 en bij de AFM onder nummer 12006123. Deze website is puur informatief. U kunt geen rechten ontlenen aan de inhoud.

Privacy verklaring