Hypotheken, Verzekeringen, Belasting, Administratie in Hoorn
.
Bel: 0229 248897

Makkelijke hypotheek voor starters

Scherp geprijsde hypotheek voor starters

Gunstige productvoorwaarden met verschillende aflossingsmogelijkheden … wie wil dat nou niet? Speciaal voor starters op de woningmarkt is de Goede Start Hypotheek ontwikkeld, een hypothecaire lening met aflossing en Nationale Hypotheek Garantie (NHG). De Goede Start Hypotheek is een scherp geprijsde hypotheek die iedere maand lager wordt en aan het eind van de looptijd volledig is afgelost.

Voor het eerst een huis kopen is spannend. Wat voor huis vindt u mooi? Waar zou u willen wonen? En … kunt u het betalen? Een hypotheek verkrijgen was de laatste jaren niet eenvoudig. Maar met de Goede Start Hypotheek is het toch weer een stuk makkelijker geworden.

De Goede Start Hypotheek biedt een lage-rentegarantie, financiering tot 106% van de marktwaarde mits er energiebesparende voorzieningen in de woning worden aangebracht, erfpacht- en koopconstructies (NHG) en de zekerheid van de financiering van een eventuele restschuld bij verkoop. En als de hypotheekakte nog niet rond is voor het einde van de offertetermijn van vier maanden, dan wordt- ie kosteloos verlengd. Kortom, gemakkelijk en veel mogelijkheden voor de starter met een kleine beurs.

Wilt u meer informatie? Neem even contact met ons op.

Geef een reactie

Wist u dat:

Veel mensen teveel betalen voor hun krediet? Wilt u niet langer teveel betalen? Lees verder.
Dakkappellen, kozijnen and andere woningsverbeteringen financieren ook mogelijk is? Lees hier meer over de mogelijkheden om geld te lenen.

Volgen

Van Dijk Financieel Adviseurs is een landelijk opererend advieskantoor. We werken veel in de kop van Noord-Holland, West-Friesland, zoals Hoorn, Alkmaar, Medemblik, Stede Broec, Enkhuizen en Haarlem.

Laatste berichten

Van Dijk Financieel Adviseurs

Van Dijk Financieel Adviseurs is onderdeel van Van Dijk Lease & Financiering.
Noorderstraat 24
1621 HV Hoorn
0229 – 248897

Van Dijk Lease & Financiering valt onder de Wet Financieel Toezicht en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 36045352 en bij de AFM onder nummer 12006123. Deze website is puur informatief. U kunt geen rechten ontlenen aan de inhoud.

Privacy verklaring