Hypotheken, Verzekeringen, Belasting, Administratie in Hoorn
.
Bel: 0229 248897

Maak uw woning future-proof

Maximale hypotheek is 100% van de waarde van de woning, is de regel die is ingegaan per 1 januari 2018. Maar als u energiebesparende voorzieningen aanbrengt in uw woning, mag u meer lenen dan 100%. Hoe zit dat precies?

Stel u koopt een huis en u wilt er een nieuwe HR-ketel laten plaatsen. Of u wilt iets doen aan de isolatie van dak en gevels, een warmtepomp laten installeren of zonnepanelen aanbrengen. Dan mag u in plaats van 100% 106% lenen van de waarde van de woning. De 6% die u extra leent, moet u wel echt besteden aan energiebesparende maatregelen. Als u een woning koopt met NHG-garantie, wordt de kostengrens verhoogd van € 265.000 naar € 280.900. En ook bij de aankoop van een zogenaamde nul-op-de-meterwoning (energieneutrale woning) mag u meer lenen.

Uiteraard is de verruiming van de leenmogelijkheid gebonden aan regels. Wilt u meer weten over de financiële mogelijkheden om uw woning future-proof te maken en bij te dragen aan een beter klimaat? Wij adviseren u graag over hoe u energiebesparende maatregelen kunt meefinancieren. Neem contact op voor een afspraak met een van de adviseurs van Van Dijk Financieel Adviseurs in Hoorn. We denken graag met u mee.

Geef een reactie

Wist u dat:

Veel mensen teveel betalen voor hun krediet? Wilt u niet langer teveel betalen? Lees verder.
Dakkappellen, kozijnen and andere woningsverbeteringen financieren ook mogelijk is? Lees hier meer over de mogelijkheden om geld te lenen.

Laatste berichten

Volgen

Van Dijk Financieel Adviseurs is een landelijk opererend advieskantoor. We werken veel in de kop van Noord-Holland, West-Friesland, zoals Hoorn, Alkmaar, Medemblik, Stede Broec, Enkhuizen en Haarlem.

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Van Dijk Financieel Adviseurs

Van Dijk Financieel Adviseurs is onderdeel van Van Dijk Lease & Financiering.
Noorderstraat 24
1621 HV Hoorn
0229 – 248897

Van Dijk Lease & Financiering valt onder de Wet Financieel Toezicht en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 36045352 en bij de AFM onder nummer 12006123. Deze website is puur informatief. U kunt geen rechten ontlenen aan de inhoud.

Privacy verklaring