Hypotheken, Verzekeringen, Belasting, Administratie in Hoorn
.
Bel: 0229 248897

Maak tot 1 januari gebruik van tijdelijk fiscaal voordeel

Heeft u een verbouwing op de agenda staan? Was u van plan energiebesparende maatregelen te treffen? Wilt u een schenking doen voor een aflossing of denkt u aan de koop van een woning? Voer uw plannen uit voor 1 januari 2015. Huiseigenaren kunnen namelijk tot die datum profiteren van een aantal tijdelijke regelingen.

Die tijdelijke regelingen leveren fiscaal voordeel op en wie wil daar nou niet gebruik van maken? Wel is van belang dat u op tijd begint. Of eigenlijk dat u de werkzaamheden op tijd heeft afgerond. Zo moet bij een schenking de aflossing daadwerkelijk voor het einde van het jaar zijn ingelost. Wilt u verbouwingswerkzaamheden tegen een laag btw-tarief laten uitvoeren, dan moeten die werkzaamheden ook voor het einde van het jaar zijn afgerond! Dus breng uw plannen zo spoedig mogelijk ten uitvoer.

Het is de vraag of werkelijk alle regelingen per 1 januari 2015 worden ingetrokken, maar welke dan eventueel zouden worden verlengd, is nu nog niet duidelijk. We houden u op de hoogte.

Wilt u weten van welke tijdelijke of permanente, financiële regelingen u gebruik kunt maken? Neem contact met ons op. We zoeken graag voor u uit hoe u zo veel mogelijk bespaart.

 

 

Geef een reactie

Wist u dat:

Veel mensen teveel betalen voor hun krediet? Wilt u niet langer teveel betalen? Lees verder.
Dakkappellen, kozijnen and andere woningsverbeteringen financieren ook mogelijk is? Lees hier meer over de mogelijkheden om geld te lenen.

Volgen

Van Dijk Financieel Adviseurs is een landelijk opererend advieskantoor. We werken veel in de kop van Noord-Holland, West-Friesland, zoals Hoorn, Alkmaar, Medemblik, Stede Broec, Enkhuizen en Haarlem.

Laatste berichten

Van Dijk Financieel Adviseurs

Van Dijk Financieel Adviseurs is onderdeel van Van Dijk Lease & Financiering.
Noorderstraat 24
1621 HV Hoorn
0229 – 248897

Van Dijk Lease & Financiering valt onder de Wet Financieel Toezicht en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 36045352 en bij de AFM onder nummer 12006123. Deze website is puur informatief. U kunt geen rechten ontlenen aan de inhoud.

Privacy verklaring