Hypotheken, Verzekeringen, Belasting, Administratie in Hoorn
.
Bel: 0229 248897

Let op! Geld lenen kost geld

U kent deze slogan vast, alle financiële aanbieders moeten hem immers voeren bij hun communicatie met klanten. Maar voor de banken zelf gaat het motto blijkbaar niet op. Zij kunnen bijna gratis geld lenen bij de Europese Centrale Bank. Voor hun leningen betalen zij slechts 0,05% rente!

Wat betaalt u voor uw lening? Gemiddeld betaalt u tussen de 7 en de 9,5% rente op een doorlopend krediet of persoonlijke lening. Bij sommige banken kan dat oplopen tot 13 of 14%. De bank verdient dus behoorlijk op de leningen aan particulieren. En ondanks de lage rentestand gaan die percentages niet omlaag. Waarschijnlijk om buffers op te bouwen, maar u wilt toch ook profiteren van de lage rentestand.

In onze buurlanden gaat het anders, rond de 5 of 6% is daar niet ongewoon. Maar voordat u naar het buitenland gaat … kom even bij Van Dijk Financieel Adviseurs langs. Wij kunnen – onder voorwaarden – een doorlopend krediet bieden voor 4,9%. Stel u wilt € 15.000,- lenen, dan betaalt u in 56 maanden € 16.800,- af bij een maandbedrag van € 300,-. U bespaart daarmee tussen de € 900,- en € 1600,- en hebt het bedrag dan ook nog een aantal maanden eerder afbetaald.

Wilt u geld besparen en kijken of wij uw lening kunnen oversluiten? Neem nu contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Geef een reactie

Wist u dat:

Veel mensen teveel betalen voor hun krediet? Wilt u niet langer teveel betalen? Lees verder.
Dakkappellen, kozijnen and andere woningsverbeteringen financieren ook mogelijk is? Lees hier meer over de mogelijkheden om geld te lenen.

Volgen

Van Dijk Financieel Adviseurs is een landelijk opererend advieskantoor. We werken veel in de kop van Noord-Holland, West-Friesland, zoals Hoorn, Alkmaar, Medemblik, Stede Broec, Enkhuizen en Haarlem.

Laatste berichten

Van Dijk Financieel Adviseurs

Van Dijk Financieel Adviseurs is onderdeel van Van Dijk Lease & Financiering.
Noorderstraat 24
1621 HV Hoorn
0229 – 248897

Van Dijk Lease & Financiering valt onder de Wet Financieel Toezicht en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 36045352 en bij de AFM onder nummer 12006123. Deze website is puur informatief. U kunt geen rechten ontlenen aan de inhoud.

Privacy verklaring