Hypotheken, Verzekeringen, Belasting, Administratie in Hoorn
.
Bel: 0229 248897

Lente: tijd voor de grote schoonmaak … in uw polissen

Bent u goed verzekerd? Misschien zelfs wel te goed? Hoeveel verzekeringen heeft u eigenlijk en hebt u ze allemaal (nog) wel nodig? Haalt u deze lente eens samen met ons de bezem door uw verzekeringenarsenaal: het kan u veel geld besparen.

Jaarlijks geven we per huishouden ongeveer € 9000 uit aan allerlei verzekeringen. We verzekeren ons tegen brand en ziekte, dat is logisch. Maar ook tegen fietsdiefstal, een kapotte wasmachine, een ongeval van ons huisdier, of zelfs tegen slecht weer op de trouwdag. Vaak is het risico dat er echt iets gebeurt, niet heel groot en de premies zijn duurder dan de kosten van een incident. Veel verzekeringen zijn dus onnodig.

Wilt u ook jaarlijks mogelijk honderden euro’s overhouden, dan is het goed om al uw verzekeringen eens samen met ons onder de loep te nemen. We bekijken wat precies de financiële risico’s zijn bij de situaties waarvoor u zich heeft verzekerd en kijken of u deze kunt opzeggen of oversluiten. De deskundigen van Van Dijk Financieel Adviseurs in Hoorn helpen u graag met deze lenteschoonmaak.

Geef een reactie

Wist u dat:

Veel mensen teveel betalen voor hun krediet? Wilt u niet langer teveel betalen? Lees verder.
Dakkappellen, kozijnen and andere woningsverbeteringen financieren ook mogelijk is? Lees hier meer over de mogelijkheden om geld te lenen.

Laatste berichten

Volgen

Van Dijk Financieel Adviseurs is een landelijk opererend advieskantoor. We werken veel in de kop van Noord-Holland, West-Friesland, zoals Hoorn, Alkmaar, Medemblik, Stede Broec, Enkhuizen en Haarlem.

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Van Dijk Financieel Adviseurs

Van Dijk Financieel Adviseurs is onderdeel van Van Dijk Lease & Financiering.
Noorderstraat 24
1621 HV Hoorn
0229 – 248897

Van Dijk Lease & Financiering valt onder de Wet Financieel Toezicht en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 36045352 en bij de AFM onder nummer 12006123. Deze website is puur informatief. U kunt geen rechten ontlenen aan de inhoud.

Privacy verklaring