Hypotheken, Verzekeringen, Belasting, Administratie in Hoorn
.
Bel: 0229 248897

Laat nu gratis uw hypotheek scannen

Hoe lang kunt u nog profiteren van de superlage hypotheekrente? Doe de gratis hypotheekscan

We hebben het al verschillende keren onder de aandacht gebracht: de hypotheekrente is ongelooflijk laag. Toch verlaagden veel aanbieders afgelopen maart de rentetarieven nog verder. Kan het nog lager? En hoe lang blijft dit zo? En nog belangrijker: heeft u al gebruik kunnen maken van de lage tarieven?

De laagste hypotheekrente voor een rentevaste termijn van tien jaar was afgelopen maand 1,59%. Dat komt omdat de hypotheekaanbieders momenteel zelf heel weinig rente betalen aan de Europese Centrale Bank (ECB). Van dit lage tarief profiteert u als consument als u nu een hypotheek afsluit. Maar ook als u al een hypotheek hebt en uw rentevaste termijn bijna is afgelopen, heeft u kans dat u binnenkort minder hoeft te betalen voor uw hypotheek.

Op den duur zal de hypotheekrente wel weer gaan stijgen. Dat is afhankelijk van de kapitaalmarkt. Onlangs is de kapitaalmarktrente vrij plotseling gestegen. Nog steeds is die rente historisch laag, maar deze stijging kwam onverwachts. Voorlopig zal dat geen gevolgen hebben voor de lage hypotheekrente. Maar ooit zal er een einde aan komen. Tot die tijd moet u natuurlijk gebruikmaken van deze lage rente. Als dat in uw situatie kan.

Wilt u weten of u ook kunt profiteren van de lage hypotheekrente, neem dan contact op met Van Dijk Financieel Adviseurs in Hoorn en doe de gratis hypotheekscan! Wij kijken graag of we de maandlasten kunnen verlagen voor u.

Gratis hypotheekscan aanvragen

 

 

We zoeken graag voor u uit hoe u zo veel mogelijk bespaart.

* Voor de actuele rentestand en uw persoonlijke situatie bespreken wij graag de mogelijkheden.

Geef een reactie

Wist u dat:

Veel mensen teveel betalen voor hun krediet? Wilt u niet langer teveel betalen? Lees verder.
Dakkappellen, kozijnen and andere woningsverbeteringen financieren ook mogelijk is? Lees hier meer over de mogelijkheden om geld te lenen.

Volgen

Van Dijk Financieel Adviseurs is een landelijk opererend advieskantoor. We werken veel in de kop van Noord-Holland, West-Friesland, zoals Hoorn, Alkmaar, Medemblik, Stede Broec, Enkhuizen en Haarlem.

Laatste berichten

Van Dijk Financieel Adviseurs

Van Dijk Financieel Adviseurs is onderdeel van Van Dijk Lease & Financiering.
Noorderstraat 24
1621 HV Hoorn
0229 – 248897

Van Dijk Lease & Financiering valt onder de Wet Financieel Toezicht en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 36045352 en bij de AFM onder nummer 12006123. Deze website is puur informatief. U kunt geen rechten ontlenen aan de inhoud.

Privacy verklaring