Hypotheken, Verzekeringen, Belasting, Administratie in Hoorn
.
Bel: 0229 248897

Krediet oversluiten, meer geld overhouden

Maakt u momenteel gebruik van een al langer lopend doorlopend krediet waarvoor u een hoge rente betaalt? U kunt uw doorlopend krediet op meerdere manieren oversluiten en zo uw vaste maandlasten verminderen. Bijvoorbeeld door uw doorlopend krediet op te nemen in uw hypotheek.

De rente staat nog steeds laag. U kunt uw doorlopend krediet dus oversluiten tegen een nieuwe rente en vaak ook onder gunstiger voorwaarden. Heeft u meerdere kleine kredieten? Samenvoegen tot één doorlopend krediet is voordeliger omdat de rente voor het lenen van een hoger bedrag lager is dan voor een kleiner bedrag. U betaalt voor één groter krediet dus minder rente. Ten slotte kunt u uw doorlopend krediet opnemen in uw hypotheek. Deze laatste optie is de grootste besparing op uw maandlasten. Voor een hypotheek betaalt u immers de laagste rente van de leenopties. Maar neemt u een doorlopend krediet op in uw hypotheek, dan kunt u er geen gebruik meer van maken voor plotselinge uitgaven. Dit is dus heel gunstig als u uw doorlopend krediet niet meer nodig heeft.

Wat is voor u de beste optie? Neem contact op met een van de adviseurs van Van Dijk Financieel Adviseurs in Hoorn. Samen bekijken we wat in uw situatie de beste mogelijkheid is om meer geld over te houden per maand.

Geef een reactie

Wist u dat:

Veel mensen teveel betalen voor hun krediet? Wilt u niet langer teveel betalen? Lees verder.
Dakkappellen, kozijnen and andere woningsverbeteringen financieren ook mogelijk is? Lees hier meer over de mogelijkheden om geld te lenen.

Laatste berichten

Volgen

Van Dijk Financieel Adviseurs is een landelijk opererend advieskantoor. We werken veel in de kop van Noord-Holland, West-Friesland, zoals Hoorn, Alkmaar, Medemblik, Stede Broec, Enkhuizen en Haarlem.

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Van Dijk Financieel Adviseurs

Van Dijk Financieel Adviseurs is onderdeel van Van Dijk Lease & Financiering.
Noorderstraat 24
1621 HV Hoorn
0229 – 248897

Van Dijk Lease & Financiering valt onder de Wet Financieel Toezicht en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 36045352 en bij de AFM onder nummer 12006123. Deze website is puur informatief. U kunt geen rechten ontlenen aan de inhoud.

Privacy verklaring