Hypotheken, Verzekeringen, Belasting, Administratie in Hoorn
.
Bel: 0229 248897

Grote premieverschillen autoverzekeringen

Hoeveel premie u betaalt voor een WA-verzekering hangt af van het gewicht van de auto. Maar blijkbaar ook van de maatschappij die u kiest! Er zijn grote verschillen in premies, vooral in de leeftijdscategorie van 18 tot en met 24 jaar. Dat blijkt uit een onderzoek van Independer, de vergelijkingssite voor financiële producten. Zij deden een analyse van ruim 100.000 vergelijkingen van WA-verzekeringen in januari van dit jaar. De hoogste premie bleek ruim vier keer zo hoog te zijn als de laagste, zonder dat de voorwaarden al te veel uiteenliepen.

Laat u daarom goed adviseren voordat u een WA-verzekering afsluit. Er worden zo veel WA-verzekeringen aangeboden, het kost veel tijd om uit te zoeken wat voor u het goedkoopste is. Van Dijk Financieel advies heeft de kennis al in huis. Eén gesprek en u hoeft verder niets te doen. Kom dus langs. Dan betaalt u nooit te veel.

Neem contact op met Van Dijk Financieel Adviseurs

Geef een reactie

Wist u dat:

Veel mensen teveel betalen voor hun krediet? Wilt u niet langer teveel betalen? Lees verder.
Dakkappellen, kozijnen and andere woningsverbeteringen financieren ook mogelijk is? Lees hier meer over de mogelijkheden om geld te lenen.

Volgen

Van Dijk Financieel Adviseurs is een landelijk opererend advieskantoor. We werken veel in de kop van Noord-Holland, West-Friesland, zoals Hoorn, Alkmaar, Medemblik, Stede Broec, Enkhuizen en Haarlem.

Laatste berichten

Van Dijk Financieel Adviseurs

Van Dijk Financieel Adviseurs is onderdeel van Van Dijk Lease & Financiering.
Noorderstraat 24
1621 HV Hoorn
0229 – 248897

Van Dijk Lease & Financiering valt onder de Wet Financieel Toezicht en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 36045352 en bij de AFM onder nummer 12006123. Deze website is puur informatief. U kunt geen rechten ontlenen aan de inhoud.

Privacy verklaring