Hypotheken, Verzekeringen, Belasting, Administratie in Hoorn
.
Bel: 0229 248897

Financieel advies is belangrijk. Ook voor u!

Wat denkt u als u hoort dat u moet betalen voor financieel advies?

A Dat was vroeger toch gratis?
B Ik vind het belangrijk, het betaalt zich wel terug.
C Daar heb je weer zo’n stel graaiers.
D Dat kan ik niet betalen.
E Anders, namelijk …

Er is geen goed of fout antwoord. Maar sinds de consument apart moet betalen voor financieel advies, bedenkt hij zich nog wel eens. Vroeger zat het bedrag voor het advies in de productprijs inbegrepen en had de consument er geen erg in waar hij voor betaalde. Vanwege de transparantie zijn alle kosten zichtbaar gemaakt en moet u voor advies betalen aan de adviseur.

De adviseur ondersteunt uw financiële keuzes met deskundig en onafhankelijk advies. Dat levert u geld op. Ook al lijken de kosten hoog en is uw beurs klein, financieel advies is een keuze die zich uitbetaalt.

Wat doet de financieel adviseur?

Veel financiële producten zijn nog steeds ingewikkelde materie en een foute keuze kost u handen vol geld. Een onafhankelijke financieel adviseur helpt u inzichtelijk te krijgen welke financiële producten u nodig heeft en welke de juiste zijn in uw situatie. Hij heeft immers relaties met veel verschillende aanbieders. Daardoor kan hij voor u de juiste mix van passende producten samenstellen.

Wilt u een check van uw hypotheek, uw doorlopend krediet of uw verzekeringen? Neem contact op met de onafhankelijke adviseurs van Van Dijk Financieel Adviseurs in Hoorn. U heeft uw adviseur zo terugverdient.

Geef een reactie

Wist u dat:

Veel mensen teveel betalen voor hun krediet? Wilt u niet langer teveel betalen? Lees verder.
Dakkappellen, kozijnen and andere woningsverbeteringen financieren ook mogelijk is? Lees hier meer over de mogelijkheden om geld te lenen.

Volgen

Van Dijk Financieel Adviseurs is een landelijk opererend advieskantoor. We werken veel in de kop van Noord-Holland, West-Friesland, zoals Hoorn, Alkmaar, Medemblik, Stede Broec, Enkhuizen en Haarlem.

Laatste berichten

Van Dijk Financieel Adviseurs

Van Dijk Financieel Adviseurs is onderdeel van Van Dijk Lease & Financiering.
Noorderstraat 24
1621 HV Hoorn
0229 – 248897

Van Dijk Lease & Financiering valt onder de Wet Financieel Toezicht en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 36045352 en bij de AFM onder nummer 12006123. Deze website is puur informatief. U kunt geen rechten ontlenen aan de inhoud.

Privacy verklaring