Hypotheken, Verzekeringen, Belasting, Administratie in Hoorn
.
Bel: 0229 248897

Economisch herstel of niet?

We schrijven maart 2014: het Centraal Planbureau voorziet voorzichtig economisch herstel. De Nederlandse economie lijkt zich langzaam op te richten. De werkloosheid zal nog wel toenemen, maar stijgende werkgelegenheid ligt in het verschiet.

Dan is het mei 2014: volgens de OESO, de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling, trekt de Europese economie verder aan. De vooruitzichten zijn steeds beter. Vooral Duitsland doet het goed.

Oktober 2014: ondanks behoedzaamheid Miljoenennota 2015 en sombere voorspellingen van het IMF zijn economen het eens over doorgaand herstel economie.

November 2014: ECB-president Draghi spreekt van stagnatie. Herstel van de economie is niet te verwachten de komende maanden. De rente zou nog lager kunnen worden, waarmee de dreigende deflatie kan worden tegengehouden, maar of dat de beste manier is. Er zijn allerlei andere mogelijkheden om in te grijpen, voor iemand die zich er niet dagelijks mee bezig houdt, niet te begrijpen. Wij willen gewoon weten: herstelt de economie zich nou wel of niet? En wat voor gevolgen heeft dat dan voor ons? Belangrijkste gevolg: de rente blijft voorlopig laag.

Wilt u weten op welke manier u gebruik kunt maken van de lage rentestand, voor uw hypotheek, lening, doorlopend krediet of voor de aankoop van goederen? Neem gerust eens contact op. We kijken graag met u mee.

[link naar contactformulier]

Geef een reactie

Wist u dat:

Veel mensen teveel betalen voor hun krediet? Wilt u niet langer teveel betalen? Lees verder.
Dakkappellen, kozijnen and andere woningsverbeteringen financieren ook mogelijk is? Lees hier meer over de mogelijkheden om geld te lenen.

Volgen

Van Dijk Financieel Adviseurs is een landelijk opererend advieskantoor. We werken veel in de kop van Noord-Holland, West-Friesland, zoals Hoorn, Alkmaar, Medemblik, Stede Broec, Enkhuizen en Haarlem.

Laatste berichten

Van Dijk Financieel Adviseurs

Van Dijk Financieel Adviseurs is onderdeel van Van Dijk Lease & Financiering.
Noorderstraat 24
1621 HV Hoorn
0229 – 248897

Van Dijk Lease & Financiering valt onder de Wet Financieel Toezicht en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 36045352 en bij de AFM onder nummer 12006123. Deze website is puur informatief. U kunt geen rechten ontlenen aan de inhoud.

Privacy verklaring