Hypotheken, Verzekeringen, Belasting, Administratie in Hoorn
.
Bel: 0229 248897

Consument heeft weer meer vertrouwen

De verkoop van bestaande woningen trekt verder aan. De prijzen stegen in de maand juni naar een hoger niveau dan in juni 2013. En gemiddeld steeg het aantal transacties met 54%.

Uit onderzoek van het CBS en het Kadaster blijkt dat in juni bestaande woningen 2,2% duurder waren dan in juni 2013. Voor de derde achtereenvolgende maand zijn de prijzen van koopwoningen hoger dan een jaar ervoor. Het gemiddelde prijsniveau is daardoor ongeveer even hoog als begin 2003. In Noord-Holland en de grote steden gaan de prijzen het hardst. Woningen in Rotterdam waren 4,1% duurder dan vorig jaar, in Amsterdam 3,5%, in Utrecht 3,1%. Ook het aantal transacties steeg in Amsterdam en Utrecht enorm: in april tot en met juni gingen hier ruim 80% meer koopwoningen naar een andere eigenaar. Gemiddeld steeg het aantal transacties met 54%.

Heeft u ook uw droomhuis gevonden? Neem contact met ons op voor uw hypotheek: wij bieden het laagste rentetarief voor 10 jaar vast.

Geef een reactie

Wist u dat:

Veel mensen teveel betalen voor hun krediet? Wilt u niet langer teveel betalen? Lees verder.
Dakkappellen, kozijnen and andere woningsverbeteringen financieren ook mogelijk is? Lees hier meer over de mogelijkheden om geld te lenen.

Volgen

Van Dijk Financieel Adviseurs is een landelijk opererend advieskantoor. We werken veel in de kop van Noord-Holland, West-Friesland, zoals Hoorn, Alkmaar, Medemblik, Stede Broec, Enkhuizen en Haarlem.

Laatste berichten

Van Dijk Financieel Adviseurs

Van Dijk Financieel Adviseurs is onderdeel van Van Dijk Lease & Financiering.
Noorderstraat 24
1621 HV Hoorn
0229 – 248897

Van Dijk Lease & Financiering valt onder de Wet Financieel Toezicht en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 36045352 en bij de AFM onder nummer 12006123. Deze website is puur informatief. U kunt geen rechten ontlenen aan de inhoud.

Privacy verklaring