Hypotheken, Verzekeringen, Belasting, Administratie in Hoorn
.
Bel: 0229 248897

Breng uw maandelijkse hypotheekbedrag omlaag

Spaargeld gebruiken om de hypotheek af te lossen wordt steeds populairder. Niet alleen de hypotheekrente is laag, ook de rente op sparen is historisch laag. En dat is minder gunstig nieuws, vinden veel spaarders. Nu spaarpotjes toch niet heel veel opbrengen, worden ze steeds vaker aangesproken. Onder andere voor een extra aflossing op de hypotheek.

Uit onderzoek blijkt dat in 2013 40% meer tussentijds is afgelost dan in 2012. En in 2014 is tot 1 september al 13% meer afgelost ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Ook blijkt dat ruim een kwart van de woningbezitters overweegt om af te lossen op de hypotheek, en dat een op de drie dat inmiddels heeft gedaan. De reden die het meest wordt genoemd, is dat het door de lage spaarrrente financieel aantrekkelijk is om af te lossen (52%). Van de ondervraagden wil 43% zo weinig mogelijk schulden hebben en ruim een kwart wil geen restschuld overhouden.

Is het gunstiger om af te lossen of om verder te sparen? Neem contact op met ons. We bekijken samen met u of u uw spaargeld kunt inzetten om uw hypotheekbedrag per maand omlaag te krijgen.

Bronnen: infinance.nl en fintool.nl

 

Geef een reactie

Wist u dat:

Veel mensen teveel betalen voor hun krediet? Wilt u niet langer teveel betalen? Lees verder.
Dakkappellen, kozijnen and andere woningsverbeteringen financieren ook mogelijk is? Lees hier meer over de mogelijkheden om geld te lenen.

Volgen

Van Dijk Financieel Adviseurs is een landelijk opererend advieskantoor. We werken veel in de kop van Noord-Holland, West-Friesland, zoals Hoorn, Alkmaar, Medemblik, Stede Broec, Enkhuizen en Haarlem.

Laatste berichten

Van Dijk Financieel Adviseurs

Van Dijk Financieel Adviseurs is onderdeel van Van Dijk Lease & Financiering.
Noorderstraat 24
1621 HV Hoorn
0229 – 248897

Van Dijk Lease & Financiering valt onder de Wet Financieel Toezicht en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 36045352 en bij de AFM onder nummer 12006123. Deze website is puur informatief. U kunt geen rechten ontlenen aan de inhoud.

Privacy verklaring