Hypotheken, Verzekeringen, Belasting, Administratie in Hoorn
.
Bel: 0229 248897

Is een bank een goede adviseur?

Wat is een goede adviseur? Is dat iemand die u vertrouwt? Iemand die goed op de hoogte is van de wet- en regelgeving, van de laatste ontwikkelingen? Iemand die u het beste product verkoopt? In onze ogen is een goede adviseur, niet alleen deskundig en betrouwbaar, maar ook onafhankelijk. Hij heeft kennis van de producten van verschillende aanbieders en kent uw situatie. Op basis daarvan maakt hij de keuze die het beste bij u past. En dat is de reden waarom een bank geen goede adviseur kan zijn. Uw accountmanager zal immers nooit zeggen: ‘Weet u, in uw situatie kunt u beter naar de concurrent gaan, die heeft een passender product.’ Nee, in de meeste gevallen wordt het eigen product gepromoot.

Van Dijk Financieel Adviseurs is wel onafhankelijk. Als intermediair hebben wij contact met veel verschillende aanbieders. Wij vergelijken hun producten en tarieven met als resultaat een deskundig, onafhankelijk advies. En door ons te verdiepen in uw situatie, zorgen wij dat al uw financiële producten evenwichtig met elkaar samenhangen. Van Dijk Financieel Adviseurs is dé regisseur van uw financiën. 

Neem contact op met Van Dijk Financieel Adviseurs.

Geef een reactie

Wist u dat:

Veel mensen teveel betalen voor hun krediet? Wilt u niet langer teveel betalen? Lees verder.
Dakkappellen, kozijnen and andere woningsverbeteringen financieren ook mogelijk is? Lees hier meer over de mogelijkheden om geld te lenen.

Volgen

Van Dijk Financieel Adviseurs is een landelijk opererend advieskantoor. We werken veel in de kop van Noord-Holland, West-Friesland, zoals Hoorn, Alkmaar, Medemblik, Stede Broec, Enkhuizen en Haarlem.

Laatste berichten

Van Dijk Financieel Adviseurs

Van Dijk Financieel Adviseurs is onderdeel van Van Dijk Lease & Financiering.
Noorderstraat 24
1621 HV Hoorn
0229 – 248897

Van Dijk Lease & Financiering valt onder de Wet Financieel Toezicht en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 36045352 en bij de AFM onder nummer 12006123. Deze website is puur informatief. U kunt geen rechten ontlenen aan de inhoud.

Privacy verklaring