Hypotheken, Verzekeringen, Belasting, Administratie in Hoorn
.
Bel: 0229 248897

Advies beleggingsverzekering? Nu doen!

Heb je een beleggingsverzekering of woekerpolis met ongunstige voorwaarden? Veel verzekeraars hebben hun klanten benaderd over het recht op compensatie. Is dit nog niet gebeurd? Als adviseur helpen wij u verder met uw beleggingsverzekering en brengen graag een hersteladvies uit.

De AFM communiceert al een jaar of twee dat alleen compensatie niet voldoende is. Als klant moet u in staat worden gesteld om een bewuste keuze te maken met betrekking tot uw beleggingsverzekering. Veel klanten betalen te hoge kosten wat tot grote financiële problemen kan leiden. Ook zullen veel beleggers hun doelkapitaal niet halen.

Heeft u uw beleggingsverzekering afgesloten met het doel om een hypotheekschuld te betalen? Of om straks uw pensioen aan te vullen? Dan moet u echt actie ondernemen en aanvullende maatregelen nemen (als u dat nog niet heeft gedaan).

Wij helpen u graag om goed inzicht te krijgen in uw mogelijkheden en u te informeren over aanvullende maatregelen. Laten we snel een afspraak maken en neem uw waardeoverzicht dan mee. Daarop kunnen we zien of u voldoende kapitaal opbouwt voor hypotheek of pensioen. Tot gauw.

Geef een reactie

Wist u dat:

Veel mensen teveel betalen voor hun krediet? Wilt u niet langer teveel betalen? Lees verder.
Dakkappellen, kozijnen and andere woningsverbeteringen financieren ook mogelijk is? Lees hier meer over de mogelijkheden om geld te lenen.

Volgen

Van Dijk Financieel Adviseurs is een landelijk opererend advieskantoor. We werken veel in de kop van Noord-Holland, West-Friesland, zoals Hoorn, Alkmaar, Medemblik, Stede Broec, Enkhuizen en Haarlem.

Laatste berichten

Van Dijk Financieel Adviseurs

Van Dijk Financieel Adviseurs is onderdeel van Van Dijk Lease & Financiering.
Noorderstraat 24
1621 HV Hoorn
0229 – 248897

Van Dijk Lease & Financiering valt onder de Wet Financieel Toezicht en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 36045352 en bij de AFM onder nummer 12006123. Deze website is puur informatief. U kunt geen rechten ontlenen aan de inhoud.

Privacy verklaring