Hypotheken, Verzekeringen, Belasting, Administratie in Hoorn
.
Bel: 0229 248897

20 jaar Van Dijk vieren we iedere maand!

Ons financieel adviesbureau bestaat 20 jaar. En dat vieren we! Met u natuurlijk, onze klanten.

We zijn u graag van dienst en bieden u daarom iedere maand een andere actie. Vorige maand hoefde u niets anders te doen dan naar onze Facebookpagina te gaan voor een cadeaubon voor een gezellig diner voor twee. Deze maand kunt u tot twee maanden gratis dekking krijgen op een doorlopende reisverzekering. En volgende maand … dat blijft nog een verrassing.

Wilt u altijd op de hoogte blijven van onze acties en ander financieel nieuws waarmee u uw voordeel kunt doen? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief. U krijgt iedere maand de trends, wet- en regelgeving, handige tips en kortingsacties. Ook geven wij u tips over hoe u kunt besparen op uw vaste lasten!

Geef een reactie

Wist u dat:

Veel mensen teveel betalen voor hun krediet? Wilt u niet langer teveel betalen? Lees verder.
Dakkappellen, kozijnen and andere woningsverbeteringen financieren ook mogelijk is? Lees hier meer over de mogelijkheden om geld te lenen.

Volgen

Van Dijk Financieel Adviseurs is een landelijk opererend advieskantoor. We werken veel in de kop van Noord-Holland, West-Friesland, zoals Hoorn, Alkmaar, Medemblik, Stede Broec, Enkhuizen en Haarlem.

Laatste berichten

Van Dijk Financieel Adviseurs

Van Dijk Financieel Adviseurs is onderdeel van Van Dijk Lease & Financiering.
Noorderstraat 24
1621 HV Hoorn
0229 – 248897

Van Dijk Lease & Financiering valt onder de Wet Financieel Toezicht en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 36045352 en bij de AFM onder nummer 12006123. Deze website is puur informatief. U kunt geen rechten ontlenen aan de inhoud.

Privacy verklaring