Hypotheken, Verzekeringen, Belasting, Administratie in Hoorn
.
Bel: 0229 248897

20 Jaar Van Dijk

Deze maand een win-winsituatie

Ons financieel adviesbureau bestaat 20 jaar. En dat vieren we! Met u natuurlijk. Deze maand kunt u een heerlijke fles champagne winnen. Hoe? Door met ons een weddenschap aan te gaan. Wij denken dat wij u kosten kunnen besparen omdat wij uw doorlopend krediet onder voorwaarden kunnen oversluiten tegen een lager rentepercentage. Kom dus langs en laat ons uw doorlopend krediet beoordelen. Blijkt dat wij niets voor u kunnen doen, dan wint u een fles champagne. Blijkt dat wij inderdaad voor u kosten kunnen besparen dan helpen wij u graag verder. Een win-win situatie, dus!

Wilt u altijd op de hoogte blijven van onze acties en ander financieel nieuws waarmee u uw voordeel kunt doen? Schrijf u dan onderaan deze pagina in voor de nieuwsbrief. U krijgt iedere maand de e-mailnieuwsbrief met trends, wet- en regelgeving, handige tips en kortingsacties.

Neem contact op met Van Dijk Financieel Adviseurs

*Voorwaarde: U heeft een doorlopend krediet dat niet via Van Dijk Financiering is afgesloten.

 

Geef een reactie

Wist u dat:

Veel mensen teveel betalen voor hun krediet? Wilt u niet langer teveel betalen? Lees verder.
Dakkappellen, kozijnen and andere woningsverbeteringen financieren ook mogelijk is? Lees hier meer over de mogelijkheden om geld te lenen.

Volgen

Van Dijk Financieel Adviseurs is een landelijk opererend advieskantoor. We werken veel in de kop van Noord-Holland, West-Friesland, zoals Hoorn, Alkmaar, Medemblik, Stede Broec, Enkhuizen en Haarlem.

Laatste berichten

Van Dijk Financieel Adviseurs

Van Dijk Financieel Adviseurs is onderdeel van Van Dijk Lease & Financiering.
Noorderstraat 24
1621 HV Hoorn
0229 – 248897

Van Dijk Lease & Financiering valt onder de Wet Financieel Toezicht en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 36045352 en bij de AFM onder nummer 12006123. Deze website is puur informatief. U kunt geen rechten ontlenen aan de inhoud.

Privacy verklaring