Hypotheken, Verzekeringen, Belasting, Administratie in Hoorn
.
Bel: 0229 248897

Hoe lang wilt u nog te veel betalen voor uw krediet?

Wedden dat wij het goedkoper kunnen?

Moet u plotseling een grote uitgave doen of heeft u regelmatig een extra bedrag nodig? Een Doorlopend Krediet is een makkelijke manier om altijd een extraatje achter de hand te hebben. Afgeloste bedragen kunt u altijd weer opnemen en u betaalt alleen over het bedrag dat u heeft gebruikt. Alleen betaalt u daarvoor vaak een hoog percentage rente. Maar dat is niet nodig!

In veel gevallen kunnen wij uw Doorlopend Krediet afsluiten of oversluiten, zodat u in het vervolg minder betaalt voor uw extra financiële ruimte.

Geldlenen vergelijkingv8 copy

De rentetarieven gelden voor een doorlopend krediet en zijn vanaf percentages. De rentepercentages zijn gebaseerd op de rente per 21-11-2018, direct via de websites van de geselecteerde aanbieders. Aan deze tabel kunnen geen rechten worden ontleend.

In het bovenstaande voorbeeld betaalt u via Van Dijk Financieel Adivseurs naast een lager rentepercentage tussen de 4 en 8 termijnen minder.

Dat betekent concreet: Een besparing tot € 2287!

Kredietscan

Wilt u weten welk rentepercentage van toepassing is bij het door u gewenste leenbedrag, neem dan contact op en vraag naar de voorwaarden. Wij bekijken graag samen met u uw mogelijkheden.

Neem contact met mij op

Werkwijze:
Bij het beoordelen van een financieringsaanvraag inventariseren wij uw huidige financiële situatie. Afhankelijk van uw persoonlijke omstandigheden beoordeelt de kredietverstrekker of de gevraagde financiering voor u verantwoord is. Daarbij wordt o.a. rekening gehouden met uw inkomen, huidige huur- of hypotheeklasten en bestaande overige financiële verplichtingen.

Toelichting op de tabel:
Looptijd: Afhankelijk van (her)opname, debetrente, eventuele extra aflossingen en tijdig betalen van maandtermijnen.
Rente%: De variabele rente, die u voor een lening betaalt uitgedrukt in een percentage op jaarbasis. De variabele rente kan wijzigen gedurende de duur van het krediet. Jaarlijks kosten percentage is de totale kosten die u betaalt voor het krediet, uitgedrukt als jaarlijks percentage van het totale kredietbedrag.
Termijnbedrag per maand: Het termijnbedrag is gelijk aan 2% van de kredietlimiet. Via Van Dijk Financieel Adviseurs is het mogelijk om het termijnbedrag tevens op 1% of 1,5% van de kredietlimiet te stellen. Let op: Dit heeft een langere looptijd van het krediet tot gevolg. Neem contact op om te beoordelen of dit voor uw situatie mogelijk is.
Totaal te betalen: Dit is de optelsom van de kredietlimiet en alle kosten die u voor uw krediet betaalt.

Wist u dat:

Veel mensen teveel betalen voor hun krediet? Wilt u niet langer teveel betalen? Lees verder.
Dakkappellen, kozijnen and andere woningsverbeteringen financieren ook mogelijk is? Lees hier meer over de mogelijkheden om geld te lenen.

Volgen

Van Dijk Financieel Adviseurs is een landelijk opererend advieskantoor. We werken veel in de kop van Noord-Holland, West-Friesland, zoals Hoorn, Alkmaar, Medemblik, Stede Broec, Enkhuizen en Haarlem.

Laatste berichten

Van Dijk Financieel Adviseurs

Van Dijk Financieel Adviseurs is onderdeel van Van Dijk Lease & Financiering.
Noorderstraat 24
1621 HV Hoorn
0229 – 248897

Van Dijk Lease & Financiering valt onder de Wet Financieel Toezicht en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 36045352 en bij de AFM onder nummer 12006123. Deze website is puur informatief. U kunt geen rechten ontlenen aan de inhoud.

Privacy verklaring