Hypotheken, Verzekeringen, Belasting, Administratie in Hoorn
.
Bel: 0229 248897

Wie bent u?

Van Dijk Financieel Adviseurs werkt voor particulieren en MKB-bedrijven. Voor deze klanten is Van Dijk een spin in het web van financiële stromen. Al uw keuzes op het gebied van financiën hebben invloed op elkaar. Van Dijk helpt helderheid en transparantie te verkrijgen en adviseert en bemiddelt bij keuzes. Zodat uw financiële huishouding goed is ingericht. En alle financiële producten evenwichtig met elkaar samenhangen. Hoe tevreden onze klanten zijn over onze dienstverlening, leest u hieronder.

Sinds kort houdt Van Dijk Financiering de NPS score bij. Dit geeft aan in hoeverre klanten ons zullen aanraden bij anderen, kortom de klanttevredenheid. We streven ernaar om dit altijd zo hoog mogelijk te houden.

U kunt ervaringen van andere klanten lezen op de onafhankelijke review website van Independer.

“Ondanks de ingewikkelde situatie toch een goede oplossing gevonden. Neemt ruimschoots de tijd en denkt goed mee. Brengt ook de eventuele (financiele) risico’s duidelijk in beeld zodat je weet waar je aan toe bent. Kortom een gedegen en helder advies.”
-B. Meier Nolte
“Wij zijn daar al bijna 20 jaar klant en altijd het gevoel gehad dat de klant en zijn situatie centraal staat. Altijd een gedegen advies tegen een redelijke prijs.”
-N.H. Sprokholt

Wist u dat:

Veel mensen teveel betalen voor hun krediet? Wilt u niet langer teveel betalen? Lees verder.
Dakkappellen, kozijnen and andere woningsverbeteringen financieren ook mogelijk is? Lees hier meer over de mogelijkheden om geld te lenen.

Volgen

Van Dijk Financieel Adviseurs is een landelijk opererend advieskantoor. We werken veel in de kop van Noord-Holland, West-Friesland, zoals Hoorn, Alkmaar, Medemblik, Stede Broec, Enkhuizen en Haarlem.

Laatste berichten

Van Dijk Financieel Adviseurs

Van Dijk Financieel Adviseurs is onderdeel van Van Dijk Lease & Financiering.
Noorderstraat 24
1621 HV Hoorn
0229 – 248897

Van Dijk Lease & Financiering valt onder de Wet Financieel Toezicht en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 36045352 en bij de AFM onder nummer 12006123. Deze website is puur informatief. U kunt geen rechten ontlenen aan de inhoud.

Privacy verklaring