Hypotheken, Verzekeringen, Belasting, Administratie in Hoorn
.
Bel: 0229 248897

Financiering dakkapellen, kozijnen, deuren en schuifpuien

BHeeft u voor u woning nieuwe kozijnen, een dakkapel, deur of schuifpui nodig? En daar momenteel niet de middelen voor? Van Dijk Financieel Adviseurs helpt u graag verder.

Wij beoordelen vrijblijvend welk bedrag u kunt lenen en tegen welk percentage. We hebben al meerdere huishoudens geholpen met een financiering voor hun woning. Mogelijkheden zijn bijvoorbeeld het verhogen van de eerste hypotheek, het afsluiten van een tweede hypotheek of het aanvragen van een woning verbeterings krediet

Wij zijn vaak een voordelige keuze voor een lening ten opzichte van de grote banken zoals u in onderstaand overzicht kunt zien. Wilt u ook uw woningverbetering financieren? Neem dan contact op.

Neem contact met mij op

De rentetarieven gelden voor een aflopend krediet en zijn vanaf percentages. De rentepercentages zijn gebaseerd op de rente per 01-04-2015, direct via de websites van de geselecteerde aanbieders. Aan deze tabel kunnen geen rechten worden ontleend.

Geldlenen vergelijkingv8 copy

De rentetarieven gelden voor een doorlopend krediet en zijn vanaf percentages. De rentepercentages zijn gebaseerd op de rente per 14-08-2017, direct via de websites van de geselecteerde aanbieders. Aan deze tabel kunnen geen rechten worden ontleend.

Werkwijze: Bij het beoordelen van een financieringsaanvraag inventariseren wij uw huidige financiële situatie. Afhankelijk van uw persoonlijke omstandigheden beoordeelt de kredietverstrekker of de gevraagde financiering voor u verantwoord is. Daarbij wordt o.a. rekening gehouden met uw inkomen, huidige huur- of hypotheeklasten en bestaande overige financiële verplichtingen.

Toelichting op de tabel: Looptijd: Afhankelijk van (her)opname, debetrente, eventuele extra aflossingen en tijdig betalen van maandtermijnen. Rente%: De variabele rente, die u voor een lening betaalt uitgedrukt in een percentage op jaarbasis. De variabele rente kan wijzigen gedurende de duur van het krediet. Jaarlijks kosten percentage is de totale kosten die u betaalt voor het krediet, uitgedrukt als jaarlijks percentage van het totale kredietbedrag. Termijnbedrag per maand: Het termijnbedrag is gelijk aan 2% van de kredietlimiet. Via Van Dijk Financieel Adviseurs is het mogelijk om het termijnbedrag tevens op 1% of 1,5% van de kredietlimiet te stellen. Let op: Dit heeft een langere looptijd van het krediet tot gevolg. Neem contact op om te beoordelen of dit voor uw situatie mogelijk is. Totaal te betalen: Dit is de optelsom van de kredietlimiet en alle kosten die u voor uw krediet betaalt.

Terug naar Knipping

Wist u dat:

Veel mensen teveel betalen voor hun krediet? Wilt u niet langer teveel betalen? Lees verder.
Dakkappellen, kozijnen and andere woningsverbeteringen financieren ook mogelijk is? Lees hier meer over de mogelijkheden om geld te lenen.

Volgen

Van Dijk Financieel Adviseurs is een landelijk opererend advieskantoor. We werken veel in de kop van Noord-Holland, West-Friesland, zoals Hoorn, Alkmaar, Medemblik, Stede Broec, Enkhuizen en Haarlem.

Laatste berichten

Van Dijk Financieel Adviseurs

Van Dijk Financieel Adviseurs is onderdeel van Van Dijk Lease & Financiering.
Noorderstraat 24
1621 HV Hoorn
0229 – 248897

Van Dijk Lease & Financiering valt onder de Wet Financieel Toezicht en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 36045352 en bij de AFM onder nummer 12006123. Deze website is puur informatief. U kunt geen rechten ontlenen aan de inhoud.

Privacy verklaring