Hypotheken, Verzekeringen, Belasting, Administratie in Hoorn
.
Bel: 0229 248897

Evenwichtige samenhang in uw financiën

Van Dijk Financieel Adviseurs is een onafhankelijk adviesbureau op het gebied van financiële producten. Wij zijn uw contactpersoon naar banken en andere financiële instellingen.

Daar zijn er meer van. Waarom gaat u naar Van Dijk?

Omdat Van Dijk Financieel Adviseurs een zee van ervaring heeft op het gebied van financiële dienstverlening. De deskundige medewerkers geven onafhankelijk en betrouwbaar advies over financiële producten, zoals hypotheken, leningen en verzekeringen, en begeleiden u bij de financiële keuzes die u gaat maken. Bij Van Dijk Financieel Adviseurs staat u als klant centraal. Uw situatie, uw wensen, uw mogelijkheden… daar draait het allemaal om.

Van Dijk helpt helderheid en transparantie te verkrijgen en adviseert en bemiddelt bij keuzes. Zodat uw financiële huishouding goed is ingericht. En alle financiële producten evenwichtig met elkaar samenhangen.

Voor meer informatie over onze dienstverlening verwijzen wij u graag naar onze Dienstenwijzer. Hierin treft u ook informatie over onze vergunningen en lidmaatschappen.

Links
Dienstverleningsdocumenten
Onze dienstenwijzer
AFM
Stichting Klachten Instituut Verzekeringen
Kamer van Koophandel
Belastingdienst
NHG

Wist u dat:

Veel mensen teveel betalen voor hun krediet? Wilt u niet langer teveel betalen? Lees verder.
Dakkappellen, kozijnen and andere woningsverbeteringen financieren ook mogelijk is? Lees hier meer over de mogelijkheden om geld te lenen.

Volgen

Van Dijk Financieel Adviseurs is een landelijk opererend advieskantoor. We werken veel in de kop van Noord-Holland, West-Friesland, zoals Hoorn, Alkmaar, Medemblik, Stede Broec, Enkhuizen en Haarlem.

Laatste berichten

Van Dijk Financieel Adviseurs

Van Dijk Financieel Adviseurs is onderdeel van Van Dijk Lease & Financiering.
Noorderstraat 24
1621 HV Hoorn
0229 – 248897

Van Dijk Lease & Financiering valt onder de Wet Financieel Toezicht en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 36045352 en bij de AFM onder nummer 12006123. Deze website is puur informatief. U kunt geen rechten ontlenen aan de inhoud.

Privacy verklaring