Hypotheken, Verzekeringen, Belasting, Administratie in Hoorn
.
Bel: 0229 248897

Dienstverlening

Kies wijs!

Wij willen u graag informeren over de dienstverlening van Van Dijk Financieel Adviseurs en onze werkwijze. In onze vergelijkingskaarten vindt u wat wij voor u kunnen doen, wat u van ons mag verwachten en informatie over hoe wij worden beloond. Leest u dit document goed door. Dan weet u waar u aan toe bent en kunt u gefundeerd kiezen voor ons bureau.

Vergelijkingskaart hypotheek 

Vergelijkingskaart risico’s afdekken

Vergelijkingskaart vermogen opbouwen

Beloningsbeleid

Heeft u een klacht?

Uiteraard zetten wij al onze deskundigheid, kennis en ervaring in om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Bent u desondanks niet tevreden, dan vragen wij u ons dit direct te laten weten. Klachten over onze dienstverlening lossen wij graag op in goed overleg met u. Via onze interne klachtenprocedure gaan wij na hoe wij tot een oplossing kunnen komen.

Klachten Instituut Financiële Diensten (KiFiD)

Kunnen wij niet tot een bevredigende oplossing komen voor u, dan heeft u de mogelijkheid uw klacht voor te leggen aan het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid):

Klachteninstituut Financiële Dienstverlening
Postbus 93257
2509 AG  Den Haag
telefoon: 070 – 333 89 99

Informatie over het klachteninstituut kunt u vinden op de website http://www.kifid.nl/.

Wist u dat:

Veel mensen teveel betalen voor hun krediet? Wilt u niet langer teveel betalen? Lees verder.
Dakkappellen, kozijnen and andere woningsverbeteringen financieren ook mogelijk is? Lees hier meer over de mogelijkheden om geld te lenen.

Volgen

Van Dijk Financieel Adviseurs is een landelijk opererend advieskantoor. We werken veel in de kop van Noord-Holland, West-Friesland, zoals Hoorn, Alkmaar, Medemblik, Stede Broec, Enkhuizen en Haarlem.

Laatste berichten

Van Dijk Financieel Adviseurs

Van Dijk Financieel Adviseurs is onderdeel van Van Dijk Lease & Financiering.
Noorderstraat 24
1621 HV Hoorn
0229 – 248897

Van Dijk Lease & Financiering valt onder de Wet Financieel Toezicht en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 36045352 en bij de AFM onder nummer 12006123. Deze website is puur informatief. U kunt geen rechten ontlenen aan de inhoud.

Privacy verklaring