Hypotheken, Verzekeringen, Belasting, Administratie in Hoorn
.
Bel: 0229 248897

Reizen en vervoer

Verplicht of gewoon handig? U heeft een auto, motor, caravan of brommer en bent verplicht om u minimaal te verzekeren voor wettelijke aansprakelijkheid. Er zijn echter nog meer verzekeringen voor uw reis en vervoersmiddelen. Tegen schade aan of diefstal van uw spullen bijvoorbeeld. Of diefstal van aanverwante accessoires. Of medische kosten in het buitenland. Als u vaker per jaar op vakantie gaat of een weekendje weg, dan is een doorlopende reisverzekering handig. Krijgt u pech onderweg of krijgt u te maken met een ziekenhuisopname, dan is de hulp van een alarmservice welkom.

Kortom, voor al uw recreatiewensen en voor ieder reisgedrag zijn passende verzekeringen verkrijgbaar. Welke verzekeringen zijn op uw situatie van toepassing? Fijn om dat te bespreken met iemand die er verstand van heeft. Neem voor een helder advies contact met ons op.

Contact opnemen

Wist u dat:

Veel mensen teveel betalen voor hun krediet? Wilt u niet langer teveel betalen? Lees verder.
Dakkappellen, kozijnen and andere woningsverbeteringen financieren ook mogelijk is? Lees hier meer over de mogelijkheden om geld te lenen.

Volgen

Van Dijk Financieel Adviseurs is een landelijk opererend advieskantoor. We werken veel in de kop van Noord-Holland, West-Friesland, zoals Hoorn, Alkmaar, Medemblik, Stede Broec, Enkhuizen en Haarlem.

Laatste berichten

Van Dijk Financieel Adviseurs

Van Dijk Financieel Adviseurs is onderdeel van Van Dijk Lease & Financiering.
Noorderstraat 24
1621 HV Hoorn
0229 – 248897

Van Dijk Lease & Financiering valt onder de Wet Financieel Toezicht en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 36045352 en bij de AFM onder nummer 12006123. Deze website is puur informatief. U kunt geen rechten ontlenen aan de inhoud.

Privacy verklaring