Hypotheken, Verzekeringen, Belasting, Administratie in Hoorn
.
Bel: 0229 248897

Aanvullend pensioen

Ook in de wereld van de pensioenen is er veel reuring. Hoeveel krijgt u straks en wat heeft u zelf geregeld? Schrikbarend genoeg heeft bijna tweederde van de Nederlanders geen volledige pensioenopbouw. En gemiste jaren pensioenopbouw kunt u nauwelijks inhalen. Gelukkig zijn er wel mogelijkheden om zelf te zorgen voor een aanvullend pensioen. Zo kunt u met een lijfrente- of koopsomverzekering uw oudedagsinkomen verbeteren. Bovendien heeft een pensioentekort ook voordelen. De lijfrentepremie of koopsomstorting is dan fiscaal aftrekbaar.

Wacht niet tot u 65 of 67 bent, maar besteed nu aandacht aan uw inkomen voor straks. Wij adviseren over uw pensioen en over de mogelijkheden hoe u dat kunt verbeteren. We maken graag een afspraak.

Afspraak maken

Wist u dat:

Veel mensen teveel betalen voor hun krediet? Wilt u niet langer teveel betalen? Lees verder.
Dakkappellen, kozijnen and andere woningsverbeteringen financieren ook mogelijk is? Lees hier meer over de mogelijkheden om geld te lenen.

Volgen

Van Dijk Financieel Adviseurs is een landelijk opererend advieskantoor. We werken veel in de kop van Noord-Holland, West-Friesland, zoals Hoorn, Alkmaar, Medemblik, Stede Broec, Enkhuizen en Haarlem.

Laatste berichten

Van Dijk Financieel Adviseurs

Van Dijk Financieel Adviseurs is onderdeel van Van Dijk Lease & Financiering.
Noorderstraat 24
1621 HV Hoorn
0229 – 248897

Van Dijk Lease & Financiering valt onder de Wet Financieel Toezicht en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 36045352 en bij de AFM onder nummer 12006123. Deze website is puur informatief. U kunt geen rechten ontlenen aan de inhoud.

Privacy verklaring