Hypotheken, Verzekeringen, Belasting, Administratie in Hoorn
.
Bel: 0229 248897

Verzekerd van onafhankelijk advies

Van Dijk Financieel Adviseurs is een onafhankelijk verzekeringskantoor dat al uw belangen behartigt op het gebied van verzekeringen. We zijn onafhankelijk en zoeken voor u de maatschappij met het aantrekkelijkste aanbod. We zijn op de hoogte van nieuwste ontwikkelingen en nemen de tijd om u goed te adviseren. En moet u onverhoopt een beroep doen op een verzekering, dan ondersteunen wij u bij de communicatie met de verzekeringsmaatschappij. We nemen u administratieve rompslomp uit handen en zorgen voor een vlotte en adequate afwikkeling van zaken. Ook kunnen wij goed vergelijken waar u in uw situatie het meeste behoefte aan heeft. Dat vindt u niet in bij een online verzekeringen vergelijker.

Wilt u uw gehele verzekeringspakket eens met ons doornemen? Vul dan het formulier in. Wij nemen graag de tijd voor u.

Contact opnemen

Wist u dat:

Veel mensen teveel betalen voor hun krediet? Wilt u niet langer teveel betalen? Lees verder.
Dakkappellen, kozijnen and andere woningsverbeteringen financieren ook mogelijk is? Lees hier meer over de mogelijkheden om geld te lenen.

Volgen

Van Dijk Financieel Adviseurs is een landelijk opererend advieskantoor. We werken veel in de kop van Noord-Holland, West-Friesland, zoals Hoorn, Alkmaar, Medemblik, Stede Broec, Enkhuizen en Haarlem.

Laatste berichten

Van Dijk Financieel Adviseurs

Van Dijk Financieel Adviseurs is onderdeel van Van Dijk Lease & Financiering.
Noorderstraat 24
1621 HV Hoorn
0229 – 248897

Van Dijk Lease & Financiering valt onder de Wet Financieel Toezicht en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 36045352 en bij de AFM onder nummer 12006123. Deze website is puur informatief. U kunt geen rechten ontlenen aan de inhoud.

Privacy verklaring