Hypotheken, Verzekeringen, Belasting, Administratie in Hoorn
.
Bel: 0229 248897

Is uw hypotheek optimaal voor uw huidige situatie?

Wilt u een huis kopen en bent op zoek naar deskundig en oprecht advies over hypotheken? Heeft u uw hypotheek al weer een tijdje geleden afgesloten en wilt u weten of deze nog aansluit op uw situatie? Of wilt u de overwaarde van uw huis gebruiken? Van Dijk Financieel Adviseurs helpt u bij het kiezen van de juiste hypotheek en geeft u inzicht in de verdere mogelijkheden.

Vrijblijvend gesprek aanvragen

Nieuwe financieringsvormen

Ieder jaar worden de regels over verschillende financieringsvormen bijgesteld. Zo hebt u voor hypotheken die zijn afgesloten na 1 januari 2013, alleen nog fiscaal voordeel van de hypotheekrenteaftrek met een annuïteiten- of een lineaire hypotheek. En sinds een aantal jaar mag u maximaal 100% van de woningwaarde financieren. Bijkomende kosten moet u dus zelf financieren. Voor het oversluiten van uw hypotheek gelden andere regelingen. Onder voorwaarden kan tot maximaal 115% van de marktwaarde worden gefinancierd. Bent u ouder dan 67, dan kunt u gebruikmaken van de opeethypotheek.

Overwaarde opnemen

Met de opeethypotheek maakt u gebruik van de overwaarde van uw woning. U leent per direct geld, maar uw maandlasten gaan niet omhoog. Het leenbedrag en de rente worden bij uw hypotheekschuld opgeteld. Pas bij verkoop wordt dit verrekend.

Wij inventariseren uw wensen en mogelijkheden en adviseren de meest geschikte hypotheekvorm voor u tegen de meest gunstige tarieven en voorwaarden. Of u nu voor het eerst een hypotheek afsluit of als u uw hypotheek wilt aanpassen aan uw huidige omstandigheden, wij zijn uw hypotheekadviseur.

Gratis hypotheekscan

Wij volgen nieuwe ontwikkelingen op de voet. Veranderingen in de markt en veranderingen in uw situatie hebben gevolgen voor wat u maandelijks kunt besteden. Het is goed om af en toe te checken of de hypotheek nog steeds voldoet. Doe de gratis hypotheekscan of neem contact op voor een adviesgesprek. We staan u graag te woord.

 

Wist u dat:

Veel mensen teveel betalen voor hun krediet? Wilt u niet langer teveel betalen? Lees verder.
Dakkappellen, kozijnen and andere woningsverbeteringen financieren ook mogelijk is? Lees hier meer over de mogelijkheden om geld te lenen.

Volgen

Van Dijk Financieel Adviseurs is een landelijk opererend advieskantoor. We werken veel in de kop van Noord-Holland, West-Friesland, zoals Hoorn, Alkmaar, Medemblik, Stede Broec, Enkhuizen en Haarlem.

Laatste berichten

Van Dijk Financieel Adviseurs

Van Dijk Financieel Adviseurs is onderdeel van Van Dijk Lease & Financiering.
Noorderstraat 24
1621 HV Hoorn
0229 – 248897

Van Dijk Lease & Financiering valt onder de Wet Financieel Toezicht en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 36045352 en bij de AFM onder nummer 12006123. Deze website is puur informatief. U kunt geen rechten ontlenen aan de inhoud.

Privacy verklaring