Hypotheken, Verzekeringen, Belasting, Administratie in Hoorn
.
Bel: 0229 248897

Is uw hypotheek optimaal voor uw huidige situatie?

U wilt een huis kopen en bent op zoek naar deskundig en oprecht advies over een hypotheek. Of u heeft uw hypotheek al weer een tijdje geleden afgesloten, maar intussen is er veel in uw situatie veranderd. Zijn de toen gemaakte afspraken nog wel optimaal? Van Dijk Financieel Adviseurs geeft u inzicht in de mogelijkheden en de gevolgen en helpt u bij het kiezen van de juiste hypotheek.

Vrijblijvend gesprek aanvragen

Ieder jaar weer worden de regels op de hypotheekmarkt en de verschillende financieringsvormen aangepast en bijgesteld. Zo hebt u voor hypotheken die zijn afgesloten na 1 januari 2013, alleen nog fiscaal voordeel van de hypotheekrenteaftrek met een annuïteiten- of een lineaire hypotheek. Eventueel is het nog wel mogelijk om een andere vorm te kiezen, maar alleen onder bepaalde voorwaarden. Verder mag u vanaf 1 januari 2017 nog maximaal tot 101% van de woningwaarde financieren. Dit wordt in 2018 100% en waarschijnlijk zal het percentage de komende jaren steeds verder afnemen. Voor het oversluiten van uw hypotheek gelden soepelere regelingen. Onder voorwaarden kan er dan tot 115% van de marktwaarde worden gefinancierd. De keuze voor de juiste hypotheek is sterk afhankelijk van uw situatie, uw wensen en uw toekomstverwachtingen. Voor starters is er in een aantal gemeenten een mogelijkheid tot het afsluiten van een gunstige starterslening.

Wij volgen nieuwe ontwikkelingen op de voet. Niet alleen in de markt, maar ook bij u thuis. Alleen dán kunnen wij u goed adviseren. Veranderingen in uw situatie hebben immers gevolgen voor wat u maandelijks kunt besteden. Het is goed om af en toe te checken of de hypotheek nog steeds voldoet.

Wij inventariseren uw wensen en mogelijkheden en adviseren de meest geschikte hypotheekvorm voor u tegen de meest gunstige tarieven en voorwaarden. Of u nu voor het eerst een hypotheek afsluit of als u uw hypotheek wilt aanpassen aan uw huidige omstandigheden, wij zijn uw hypotheekadviseur.

Maximale hypotheek berekenen

Heeft u behoefte aan persoonlijk advies? Neem contact met ons op en we bellen u voor een afspraak.

Vrijblijvend gesprek aanvragen

 

Wist u dat:

Veel mensen teveel betalen voor hun krediet? Wilt u niet langer teveel betalen? Lees verder.
Dakkappellen, kozijnen and andere woningsverbeteringen financieren ook mogelijk is? Lees hier meer over de mogelijkheden om geld te lenen.

Laatste berichten

Volgen

Van Dijk Financieel Adviseurs is een landelijk opererend advieskantoor. We werken veel in de kop van Noord-Holland, West-Friesland, zoals Hoorn, Alkmaar, Medemblik, Stede Broec, Enkhuizen en Haarlem.

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Van Dijk Financieel Adviseurs

Van Dijk Financieel Adviseurs is onderdeel van Van Dijk Lease & Financiering.
Noorderstraat 24
1621 HV Hoorn
0229 – 248897

Van Dijk Lease & Financiering valt onder de Wet Financieel Toezicht en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 36045352 en bij de AFM onder nummer 12006123. Deze website is puur informatief. U kunt geen rechten ontlenen aan de inhoud.

Privacy verklaring