Hypotheken, Verzekeringen, Belasting, Administratie in Hoorn
.
Bel: 0229 248897

WOZ krediet

Als u een hogere WOZ-waarde krijgt opgelegd, is uw huis meer waard geworden. Deze overwaarde kunt u verzilveren door gebruik te maken van een WOZ-krediet. U leent geld op de overwaarde van uw huis tegen een lagere rente dan bij andere kredieten. Daarvoor hoeft u uw huis niet te laten taxeren en u hoeft ook niet naar de notaris. Een gemeentelijke opgave van de WOZ-waarde volstaat. U betaalt geen afsluitprovisie. U mag het geld besteden waaraan u wilt, maar als u het gebruikt voor uw eigen woning, is de rente aftrekbaar.

Wilt u bespreken welke financieringsvorm voor u de juiste is? Wij maken graag een afspraak met u.

Vrijblijvend gesprek aanvragen

Wist u dat:

Veel mensen teveel betalen voor hun krediet? Wilt u niet langer teveel betalen? Lees verder.
Dakkappellen, kozijnen and andere woningsverbeteringen financieren ook mogelijk is? Lees hier meer over de mogelijkheden om geld te lenen.

Volgen

Van Dijk Financieel Adviseurs is een landelijk opererend advieskantoor. We werken veel in de kop van Noord-Holland, West-Friesland, zoals Hoorn, Alkmaar, Medemblik, Stede Broec, Enkhuizen en Haarlem.

Laatste berichten

Van Dijk Financieel Adviseurs

Van Dijk Financieel Adviseurs is onderdeel van Van Dijk Lease & Financiering.
Noorderstraat 24
1621 HV Hoorn
0229 – 248897

Van Dijk Lease & Financiering valt onder de Wet Financieel Toezicht en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 36045352 en bij de AFM onder nummer 12006123. Deze website is puur informatief. U kunt geen rechten ontlenen aan de inhoud.

Privacy verklaring