Hypotheken, Verzekeringen, Belasting, Administratie in Hoorn
.
Bel: 0229 248897

Persoonlijke lening

Bij een Persoonlijke Lening staat alles van tevoren vast. U leent een afgesproken bedrag en betaalt dat in een van tevoren afgesproken aantal maanden terug. De rente staat voor de hele looptijd vast en de maandtermijn is dus iedere maand hetzelfde. U weet dus precies weet u aan toe bent. U zit wel de hele looptijd aan de aflossing vast en moet het inkomen hebben om de aflossing al die tijd te kunnen betalen.

Wilt u bespreken welke financieringsvorm voor u de juiste is, heeft u een aflopend krediet dat uw wilt doorzetten of een andere vraag waar u een financiering voor wilt afsluiten? Wij maken graag een afspraak met u.

Vrijblijvend gesprek aanvragen

Wist u dat:

Veel mensen teveel betalen voor hun krediet? Wilt u niet langer teveel betalen? Lees verder.
Dakkappellen, kozijnen and andere woningsverbeteringen financieren ook mogelijk is? Lees hier meer over de mogelijkheden om geld te lenen.

Volgen

Van Dijk Financieel Adviseurs is een landelijk opererend advieskantoor. We werken veel in de kop van Noord-Holland, West-Friesland, zoals Hoorn, Alkmaar, Medemblik, Stede Broec, Enkhuizen en Haarlem.

Laatste berichten

Van Dijk Financieel Adviseurs

Van Dijk Financieel Adviseurs is onderdeel van Van Dijk Lease & Financiering.
Noorderstraat 24
1621 HV Hoorn
0229 – 248897

Van Dijk Lease & Financiering valt onder de Wet Financieel Toezicht en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 36045352 en bij de AFM onder nummer 12006123. Deze website is puur informatief. U kunt geen rechten ontlenen aan de inhoud.

Privacy verklaring