Hypotheken, Verzekeringen, Belasting, Administratie in Hoorn
.
Bel: 0229 248897

Doorlopend krediet

Bij een Doorlopend Krediet mag u onbeperkt geld opnemen tot de afgesproken limiet zodat u voortdurend beschikt over een extra reserve. U mag altijd boetevrij aflossen (geheel of gedeeltelijk). En het geld dat u heeft afgelost, kunt u weer opnemen tot aan uw limiet. De rente die u betaalt, hangt af van de hoogte van uw kredietlimiet en van de rentestand op dat moment. Als de rentestand verandert, verandert uw rente mee. De minimum kredietlimiet is € 3.000,-. Het maximum is afhankelijk van uw inkomen.

Wilt u bespreken welke financieringsvorm voor u de juiste is? Wij maken graag een afspraak met u.

Vrijblijvend gesprek aanvragen

Wist u dat:

Veel mensen teveel betalen voor hun krediet? Wilt u niet langer teveel betalen? Lees verder.
Dakkappellen, kozijnen and andere woningsverbeteringen financieren ook mogelijk is? Lees hier meer over de mogelijkheden om geld te lenen.

Volgen

Van Dijk Financieel Adviseurs is een landelijk opererend advieskantoor. We werken veel in de kop van Noord-Holland, West-Friesland, zoals Hoorn, Alkmaar, Medemblik, Stede Broec, Enkhuizen en Haarlem.

Laatste berichten

Van Dijk Financieel Adviseurs

Van Dijk Financieel Adviseurs is onderdeel van Van Dijk Lease & Financiering.
Noorderstraat 24
1621 HV Hoorn
0229 – 248897

Van Dijk Lease & Financiering valt onder de Wet Financieel Toezicht en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 36045352 en bij de AFM onder nummer 12006123. Deze website is puur informatief. U kunt geen rechten ontlenen aan de inhoud.

Privacy verklaring