Hypotheken, Verzekeringen, Belasting, Administratie in Hoorn
.
Bel: 0229 248897

Geen cent teveel

Omdat niemand te veel wil afdragen aan de Belastingdienst, maar de gegevens wel moeten kloppen, helpt Van Dijk Financieel Adviseurs de vaste klanten bij belastingzaken. Persoonlijk contact is belangrijk voor de kwaliteit van de dienstverlening. Alle ins en outs van de klant moeten immers bij ons bekend zijn. Dat vraagt om vertrouwen en een goede relatie. Onze vaste klant is dan wel verzekerd van een gedegen advies, dat is afgestemd op zijn situatie. Een advies waarbij een optimaal rendement wordt gehaald uit de samenwerking.

Als dienstverlening aan onze vaste klanten, verzorgen wij belastingzaken, zoals:

– aangifte inkomstenbelasting
– maandelijkse teruggave hypotheken en/of ziektekosten
– bezwaarschriften.

Wilt u ook vaste klant worden bij Van Dijk Financieel Adviseurs? Vul dan het contactformulier in. Wij maken snel een afspraak die u veel voordeel kan opleveren. Kunt u geld van de belasting terugkrijgen?

Contact opnemen

Wist u dat:

Veel mensen teveel betalen voor hun krediet? Wilt u niet langer teveel betalen? Lees verder.
Dakkappellen, kozijnen and andere woningsverbeteringen financieren ook mogelijk is? Lees hier meer over de mogelijkheden om geld te lenen.

Volgen

Van Dijk Financieel Adviseurs is een landelijk opererend advieskantoor. We werken veel in de kop van Noord-Holland, West-Friesland, zoals Hoorn, Alkmaar, Medemblik, Stede Broec, Enkhuizen en Haarlem.

Laatste berichten

Van Dijk Financieel Adviseurs

Van Dijk Financieel Adviseurs is onderdeel van Van Dijk Lease & Financiering.
Noorderstraat 24
1621 HV Hoorn
0229 – 248897

Van Dijk Lease & Financiering valt onder de Wet Financieel Toezicht en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 36045352 en bij de AFM onder nummer 12006123. Deze website is puur informatief. U kunt geen rechten ontlenen aan de inhoud.

Privacy verklaring