Hypotheken, Verzekeringen, Belasting, Administratie in Hoorn
.
Bel: 0229 248897

Van Dijk: uw persoonlijke financieel adviseur

Droomt u van een eigen huis? Gaan uw kinderen studeren? Welke schadeverzekering heeft u eigenlijk voor uw auto? En wat verandert er in uw belastingaangifte als u een eerste huis heeft gekocht?

Er zijn veel verschillende financiële producten en de financiële wereld is flink in beweging. Een deskundige en betrouwbare adviseur is onontbeerlijk voor een evenwichtige samenhang in uw financiën.

Van Dijk Financieel Adviseurs komt graag bij u aan tafel om u persoonlijk te leren kennen en geeft deskundig advies, toegesneden op uw situatie. Onze kennis is up-to-date en onze dienstverlening onafhankelijk.

Wij adviseren over hypotheken, leningen, verzekeringen en belastingen, en begeleiden u bij de financiële keuzes die u gaat maken. Wij zorgen ervoor dat al uw financiële producten evenwichtig met elkaar samenhangen. Van Dijk Financieel Adviseurs is dé regisseur van uw financiën.

Wil u eens sparren met uw regisseur? Vul het formulier in en wij bellen u snel voor een afspraak.

Vrijblijvend gesprek aanvragen

Wist u dat:

Veel mensen teveel betalen voor hun krediet? Wilt u niet langer teveel betalen? Lees verder.
Dakkappellen, kozijnen and andere woningsverbeteringen financieren ook mogelijk is? Lees hier meer over de mogelijkheden om geld te lenen.

Volgen

Van Dijk Financieel Adviseurs is een landelijk opererend advieskantoor. We werken veel in de kop van Noord-Holland, West-Friesland, zoals Hoorn, Alkmaar, Medemblik, Stede Broec, Enkhuizen en Haarlem.

Laatste berichten

Van Dijk Financieel Adviseurs

Van Dijk Financieel Adviseurs is onderdeel van Van Dijk Lease & Financiering.
Noorderstraat 24
1621 HV Hoorn
0229 – 248897

Van Dijk Lease & Financiering valt onder de Wet Financieel Toezicht en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 36045352 en bij de AFM onder nummer 12006123. Deze website is puur informatief. U kunt geen rechten ontlenen aan de inhoud.

Privacy verklaring